Farmen-Jens om uppbrottet – efter natten med Julia Franzén

Farmen-Jens Rönnqvist och Robinson-Julia Franzén.

Efter Farmen-Jens och Robinson-Julias heta natt ihop – nu lägger de korten på bordet.

Här ger båda sin version om vad som hänt – och berättar om framtiden.

Robinson-Julia Franzén med Paris Hilton i LA 2012.

Julia med Paris Hilton i LA 2012. Foto: Privat.

Livscoachen och fotomodellen Julia Franzén, 29, känd från tv-succén Robinson, har den senaste tiden inte gjort någon hemlighet av att hon är på jakt efter den stora kärleken.

Efter att hon en längre tid levt jetset-liv nära stjärnor såsom Victoria Silvstedt, 45, Justin Bieber, 26, Paris Hilton, 39 och Leonardo DiCaprio, 45, vill hon hitta Mr. Right och bilda familj.

– Jag är verkligen redo för att stadga mig, förklarade hon häromveckan.

”Hon har flyttat ut”

Nu kan Hänt avslöja att Julia kommit en bit närmare sin dröm. Häromveckan – på en blöt hotellfest i Göteborg – uppstod det nämligen ljuv musik mellan henne och jakt- och fiskeguiden Jens Rönnqvist, 31, från TV-serien Farmen. Julia hade bjudit dit honom och oväntade känslor uppstod.

– Det blev efterfest. Då hände detta. Allt klickade och han var jättegullig! Sedan dess har vi haft kontakt varje dag. Vi tycker verkligen om varandra. Jag får många kärleksförklaringar av Jens och min mamma tycker att det är jättekul att jag träffat honom. Han är en jättefin kille, verkligen jättefin! Vi har funnit varandra, säger Julia.

Farmen-Jens Rönnqvist och Robinson-Julia Franzén festade ihop.

Jens och Julia festade ihop efter Robinson-finalen. Foto: Instagram.

Vad som exakt hände på hotellrummet står skrivet i stjärnorna, men Julia avslöjar att ”alla sov med alla”. Dagen efter festnatten tillbringade hon och Jens på tu man hand. Enligt uppgift blev Jens ”upp över öronen förälskad i henne” och enligt samma uppgiftslämnare bor Jens inte längre ihop med sin flickvän Angelica Folkesson, 29.

– Jens och flickvännen är i ett brejk. Situationen är superkänslig, säger källan.

För Hänt bekräftar Jens att Angelica precis lämnat gården i Nordmaling. Hon är sedan 29 maj skriven på en adress i Umeå, fem mil bort.

– Hon trivs inte här ute, hon vill bo i stan, förklarar Jens kortfattat men poängterar att han inte är singel.

Jens om starka känslorna för Julia

– Det jag känner för Julia… Jag har aldrig träffat en sådan människa – någonsin! I vanliga fall håller jag käften om precis allt, men Julia kom in mig på skinnet så in i helvete! Vi hade en hel dag tillsammans. Hon drog mig på precis allt! Det var så avslappnat. Det känns härligt att känna så här.

Julia och Jens är på många sätt varandras motpoler. Jens gillar vildmarksliv medan Julia en storfräsare av rang som rör sig hemtamt i glamourösa och internationella miljöer. Om dokusåpastjärnorna bestämmer sig för att satsa på sin nya, varma relation och bli ett offentligt par återstår naturligtvis att se, men klart är att känslorna finns där.

– Jag tycker verkligen att Jens är en jättefin person, även om han är en otippad match för mig, kanske. Det kanske är precis en sådan lugn, snäll och fin norrlänning jag behöver, säger Julia.

FRÅN FÖRSTASIDAN