Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-finalistens oväntade bröllopsavslöjande – då gifter de sig

06 apr, 2018 
Jean-Pierre Marques var en av de medverkande i Farmen 2018 och direkt efter programmet blev han tvåbarnspappa. Nu avslöjar han för Hänt att han och kärleken Izabelle kommer att gifta sig i sommar – i luften!
Annons

Jean-Pierre Marques, 31, var en av deltagarna som vi såg i årets säsong av Farmen på TV4. Men samtidigt som han var på gården för att spela in programmet i slutet av sommaren förra året så hade han gravida flickvännen Izabelle där hemma, och strax efter att alla inspelningarna var klara blev han pappa åt sonen Thiago.

– Förlossningen var nästan direkt efter Farmen. Det var taxi från Farmen direkt till sjukhuset nästan, har Jean-Pierre tidigare sagt till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, inte riktigt. Men jag var aldrig orolig för att missa förlossningen, så det var inga konstigheter. Men det är klart att man undrade hur det gick där hemma när man var inne på Farmen, så det var tuffare än jag trodde. Men jag hann hem i tid och allt gick bra, fortsatte han.

Och nu är det just barnen som verkar ha tagit ännu ett beslut. Efter att Jean-Pierre och hans kärlek varit förlovade i ett år vill barnen att det blir ett bröllop. ”Snart ska vi gifta oss, det har barnen bestämt”, skriver han på Instagram och för Hänt utvecklar han bröllopsplanerna:

Annons

– Den stora kärleken i livet är barnen och familjen. Våra barn vill ha en familj sa de, och vi vill kämpa tillsammans jag och Izabelle. Då är det här ett fint steg i livet, säger han till Hänt.

Det blir inte en klassisk vigsel i kyrkan, eller på land överhuvudtaget. Det blir en vigsel i luften.

– Vi ska gifta oss på en sommarvind, säger han och fortsätter:

– Jag kommer att hämta Izabelle med helikopter, hämta två vittnen och gifta oss uppe i luften. Sen när vi landar kommer vi att ha en stor fest.

Bröllopet kommer att äga rum på västkusten utanför Göteborg i maj i år, men det exakta datumet är ännu inte bestämt.

– Vi ska lotta ett datum i maj, så att det blir rättvist, fortsätter han.

Foto: TV4, Instagram

Annons