LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fares Fares bryter tystnaden om flickvännen Clara – så träffades de

06 okt, 2018 
AvOla Brising
Det har gått rykten länge. I Hellenius hörna bekräftade Fares Fares relationen med Clara Hallencreutz och berättade detaljer om deras liv ihop.
Annons

Det har länge ryktats att den hyllade svenske Hollywood-skådisen Fares Fares, 44, är tillsammans med H&M-arvingen Nils Thams, 32, ex-fru, jet set-tjejen Clara Hallencreutz, 32. I ”Hellenius hörna” på TV4 bekräftade han slutligen relationen och berättade:

– Vi har varit ihop sen i januari.

Enligt Fares åker Clara med honom till hans filminspelningar runt om i världen så ofta hon kan. Men han flikar samtidigt in:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det kan kanske vara lite tråkigt ibland för henne att inte ha något att göra under inspelningarna.

Det hörs att han är oerhört kär i Clara när han säger:

– Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt henne.

Clara var också med Fares i studion under inspelningen av ”Hellenius hörna”. Som vi berättade igår kväll la programmets make up-artist Anna Kokotos då upp en film på Instagram där Fares och Clara skojade och plutade med munnrna. Under filmen skrev Anna:

”Min idol Fares Fares och fina Clara Hallencreutz hälsar på mig på jobbet”.

Annons

När programledaren David Hellenius, 44, under intervjun säger att han vet att Fares och Clara samma dag varit och tatuerat sig tillsammans berättar Fares:

– Vi tatuerade en liten grej, ett elskåpsmärke, den där pilen som sitter på elskåp.

På frågan om varför de båda två tatuerat in högspänningssymbolen svarar han:

– Det är en hyllning till en grej, men det är en privat grej.

David säger frågande:

– Det är spänningen mellan er som är så kraftig…?

– Ja. Det låter jättefint. Vi säger så, svarar Fares som kort efter det avslöjar att det är långt ifrån hans första tatuering.

Faktum är att det är så mycket som hans tolfte tatuering. Fares säger att han inte tänker efter så mycket innan han tatuerar sig. Han bara gör det. Bland annat har han en tatuering med texten ”Insekter suger” på insidan av ena armen drar därför att han hatar alla sorters insekter.

Under programmet berättar skådisen, som just nu bland annat är aktuell i den populära HBO-serien ”Westworld”, även hur han träffade Clara:

– Det var genom vänner.

Foto: IBL, TV4

Annons