LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farah Abadi bekräftar flytten – lämnar Malmö med familjen: ”Stort hus”

24 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Farah Abadi
Programledaren Farah Abadi har genom åren blivit en symbol för Malmö.
Till Hänt kan hon nu berätta att familjen flyttar därifrån.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”Brand logo
Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”

Programledaren Farah Abadi, 35, gjorde stor succé som programledare i Melodifestivalen 2023. Tillsammans med Jesper Rönndahl, 43, syntes hon under vintern i SVT:s stora musiktävling och ledde oss genom programmet lördag efter lördag.

När Hänt träffade Farah på röda mattan inför ELLE-galan kunde hon berätta om känslorna nu en tid efter Melodifestivalens slut.

– Det är både skönt och tråkigt att det är över. Det är klart att det är skönt för att man slipper plugga manus och känna den här pressen. Men sen är det supertråkigt för att man har så många kompisar runt omkring sig och det är jättekul att få jobba med Mello, säger Farah.

Men trots att Melodifestivalen är över sedan länge kommer Farah ändå dyka upp i tv-rutan framöver.

Annons

– Nu är det lite tv-program och radio-program och så, säger hon.

Farah Abadi flyttar – familjen lämnar Malmö

När Farah inte syns i tv-rutan umgås hon gärna med sin familj bestående av sambon Johan och barnen Zackarias, 5, och Juni, 2, och familjelivet verkar sannerligen vara på topp. I en tidigare intervju med Aftonbladet har Farah berättat om den starka kärleken paret delar.

– Jag är så himla kär i min sambo. Vi har varit tillsammans i sex år och fått två kids på de sex åren så vi har ändå lyckats. Fråga mig om tre år, då kanske vi har börjat tröttna på varandra, men nu är det bra, vi är ett bra team, berättade hon då.

För tillfället bor familjen i ett parhus strax utanför Malmö – men i sommar kommer paret bosätta sig på en helt ny adress.

– Jag ska flytta till ett nytt hus där jag ska spendera tid i trädgården och sola, säger Farah och fortsätter:

– Det är ett stort hus ute på landet utanför Malmö.

Därför vill Farahs sambo Johan inte synas offentligt

Att Farah blivit en riktigt folkkär profil efter sina framgångar i tv-rutan har nog inte undgått någon. Men en som inte uppskattar offentligheten lika mycket är hennes sambo Johan.

Annons

– Han vill absolut inte vara en känd människa. Det här är mitt jobb, jag är offentlig och känd med han vill inte vara med och då får man respektera det, har Farah sagt till Expressen.

Samtidigt berättar Farah att det trots allt finns tillfällen då Johan inte tycker det är helt tokigt att vara tillsammans med en folkkär programledare och radioprofil.

– Han tycker det är trevligt att få bord på restaurang även om det är lite fullt ibland. Han tycker det är trevligt när man blir bjuden på en kaka ibland när man är på något fik, då passar det, säger hon.

FOTO: Hänt

Annons