Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Följarnas upptäckt efter bilden på Pernilla Wahlgren: ”Så lika”

12 feb, 2019 
Christina Schollin och dottern Pernilla Wahlgren lika
Att Kanal 5-profilerna Christina Schollin och dottern Pernilla Wahlgren har en nära relation är sedan gammalt. Men nu har deras följare även upptäckt hur kusligt lika de är.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, har skapat rubriker flertalet gånger de senaste åren på grund av sin medverkan i realityserien Wahlgrens värld. I denna får man följa henne och barnen Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Wahlgren, 21, Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29 och Theodor Wahlgren, 11, i deras vardag.

Oftast är det Pernilla och dottern Bianca som blir omskrivna i medierna. När de båda var med i SVT:s tv-program Skavlan i januari pratade de bland annat om 24-åringens historia av psykisk ohälsa och ätstörningar, samt hur mamma Pernilla har gått till väga för att stötta henne under den tuffa tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det tog ju jättelång tid innan jag ens förstod att Bianca hade bulimi. Och så här i efterhand förstår jag ju också att mycket av ditt dåliga humör, när vi bråkade och tjafsade, det hade kanske inte med oss att göra utan mer att det var baserat på att du den dagen hade ångest, sa Pernilla i programmet.

Annons

Efter att programmet sändes fick både Pernilla och dottern stort stöd från deras följare i sociala medier. Men den här gången har familjen väckt fansens reaktioner av en helt annan anledning.

Christina Schollin och dottern lika som bär

Pernillas mamma, Christina Schollin, 81, jobbar som skådespelare och är stundtals med i realityserien Wahlgrens värld. Hon har tidigare riktat kritik mot programmet och hur hon framställs, något hon pratade om i ett avsnitt av Fördomspodden med Emil Persson.

Men trots att Christina inte alltid syns i rutan är det ingen tvekan om att hon har en nära relation till dottern och barnbarnen. I ett inlägg på Instagram passar hon nu på att skicka en kärleksfull hälsning till Pernilla – och nu är det många följare som chockas av hur lika mor och dotter är.

”Ni är ju så lika!”, skriver en person.

”Mamma upp i dagen ni är vackra”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons