LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fansens undran efter Zara Larssons kärleksord: ”Är du singel?”

27 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Zara Larssons kärleksord får fansen att undra om hon är singel. Efter två år ihop med pojkvännen Brian Whittaker.
Zara Larsson har varit tillsammans med pojkvännen Brian Whittaker sedan 2017. Men nu undrar fansen om förhållandet tagit slut. Detta efter att Zara delat ord om att få hjärtat krossat på Instagram.
Annons

Artisten Zara Larsson, 21, blev tillsammans med modellen Brian Whittaker, 19, för två år sedan. Kärlekshistorian började på Twitter då Zara Larsson delade två bilder på Brian och skrev ”Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg tillagade på morgonen?”.

Med hjälp av sina fans fick Zara Larsson kontakt med Brian Whittaker och starten på kärlekssagan var ett faktum. Men det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet. I november berättade Zara i Tv4:s Hellenius hörna att hon och Brian inte alls klickade till en början.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, sa hon i programmet och fortsatte:

– Det var ingen vibe först. Och då blev jag så att ”jättesnygg kille, men om man inte har kemin då får det vara tycker jag”, säger Zara.

Zara Larsson och Brian Whittaker 2017.
Zara Larsson och Brian Whittaker 2017. Strax efter att de gjort förhållandet offentligt.

Trots den brokiga starten på förhållandet har paret sett stabila ut sedan de gick ut offentligt med sin relation. På sociala medier har de hyllat varandra frekvent och i juni firade de två år som par. Till synes verkar känslorna bara ha blivit starkare och starkare.

Annons

I slutet av förra året delade Zara Larsson ett inlägg på Instagram, där hon gav besked om att hon hade långsiktiga planer med pojkvännen.

”Kan inte vänta tills vi är 30 och har ett hus och barn och hundar och kanske en liten sköldpadda”, skrev hon i inlägget.

Zara Larssons ord får följarna att

Men efter ett par nya uppdateringar på Instagram story börjar nu Zara Larssons fans undra om relationen med Brian Whittaker har tagit slut. Zara har delat två texter, varav en handlar om att bli hjärtekrossad och att vara singel.

”När du får ditt hjärta krossat, men det är okej för gatorna har väntat på att du ska bli singel igen”, lyder en av texterna.

Zara Larssons ordval har nu väckt frågor hos följarna, som i kommentarsfälten på hennes Instagram-konto frågar om förhållandet med Brian tagit slut.

”Så Zara, är du singel nu?”, frågar en.

”Har du gjort slut med din pojkvän????!”, skriver en annan.

Brians kryptiska ord om kärlek

Zara Larsson och Brian Whittaker följer inte längre varandra på Instagram – och för bara ett par dagar sedan delade Brian ett inlägg där han skrev om brustna relationer.

Annons

”De senaste åren har kantats av galna toppar och smärtsamma dalar. Jag har fått kontakt med tusentals av er på internet, har en jättebra modellkarriär, skaffat vänner som gett mig bra perspektiv, har haft mitt första seriösa förhållande och rest världen över. Allt detta har varit galna erfarenheter, men det är också så lätt att tappa sig själv, och jag har förlorat mig själv i allt… glömt bort vem jag är och inte känt igen mig själv”, skriver Brian Whittaker i inlägget.

Han fortsätter:

”Saker händer, relationer tar slut, du får inte vissa jobb direkt, men genom att älska själv och kärlek blir allt bra. Det är min nya resa. Jag älskar mig själv och jag hoppas ni gör det med”.

FOTO: TT/Anthony Behar, TT/Patrik Österberg, Instagram

Annons