TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Fansens ilska mot Jocke och Jonna: "Det är ingen leksak"

07 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jonna Lundell har köpt en häst till sin make Joakim Lundell. Men Youtube-stjärnans kärlekspresent får nu fansen att rikta skarp kritik mot paret. "Hästen kan bli allvarligt skadad", skriver en tittare.
Annons

Youtube-stjärnorna Joakim, 31, och Jonna Lundell, 22, är några av Sveriges största profiler i sociala medier. I en ny video som paret har publicerat på Youtube visar Jonna Lundell hur hon överraskar sin make med en kärlekspresent. Men det är inte blommor eller choklad – utan en egen häst.

I klippet tar Jonna med sin hästrädda make till ett stall, där hon lämnar över ponnyn till honom. Jonna har också blivit sponsrad med en sadel och andra hästtillbehör som hon visar upp i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Fick en ovanlig present av Jonna igår! Ja, ni ser rätt, det var en häst, ja en häst haha!”, skriver Jocke på Instagram.

Men kärlekspresenten har inte fallit i god jord hos parets följare på Youtube. I kommentarsfältet rasar nu människor mot att Jocke och Jonna tar så lättvindigt på att skaffa en egen häst.

“Varför har Jocke fått en egen häst om han är hästrädd och inte vet som mycket om hästar? Är det han som kommer ta hand om hästen, för det är ju ett ansvar man har om man köper en häst!”, skriver en följare och får snabbt medhåll.

Annons

“Är det bara jag som inte fattar varför det är Jockes häst eller varför de överhuvudtaget köper en häst? Och vadå ‘planerat länge’, Jonna började rida igen för två månader sedan, medan Jocke inte har visat något intresse för hästar. Fattar nada av denna video”, skriver en annan.

“Jag blir faktiskt väldigt orolig över om ni verkligen har tänkt igenom detta! En häst är ingen leksak och inget man bara köper för att man kan. En häst tar väldigt mycket tid, vilket ni har sagt att ni inte har så mycket av”, skriver en tredje.

En hel del fans är också upprörda över att paret fått en sponsrad sadel och andra tillbehör till hästen, utan att prova ut dem. En sadel måste nämligen provas ut noggrant på hästens rygg innan man använder den.

“Man kan inte bara köpa en sadel som är fin eftersom inte alla sadlar passar alla hästar. Faktiskt så är det riktigt svårt att hitta en sadel som passar till hästen, hästen kan bli allvarligt skadad om den har fel sadel”, skriver en upprörd följare.

Annons

“Förlåt nu, men om man köper en sadel bara sådär utan att ha provat den så vet man inte om den passar utan det är ren chansning. Den ska ligga rätt på hästens rygg utan att göra ont och det kan ta tid att hitta en bra sadel. Hoppas hästen får det bra nu i alla fall, men som hästtjej och tävlingsryttare känns det lite sådär“, skriver en annan.

Joakim och Jonna Lundell har tidigare hamnat i kontrovers med sina fans i samband med djur, när de i början av året simmade med delfiner som lever i fångenskap i Egypten. Efter tittarnas hårda kritik valde Jocke då att gå ut med en ursäkt.

Foto: IBL

Annons