Fansen häpnar efter bilden på Joakim och Jonna Lundells dotter

Joakim och Jonna Lundells fans tappar hakan över att dottern Lunabelle blivit så lik pappa Jocke.

Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle har hunnit bli tio månader gammal. På Instagram visar föräldrarna upp att hennes hår börjat växa – men följarna uppmärksammar något annat.

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, blev föräldrar till dottern Lunabelle i oktober förra året och lyckan var total då de nyblivna föräldrarna kämpat i flera år för att bli med barn. De var även lättade över att allt gått bra, eftersom graviditeten inte var en dans på rosor. Flera gånger fick paret uppsöka sjukhus för att försäkra sig om att både Jonna och bebisen mådde bra. Under de sista dagarna innan förlossningen drabbades Jonna även av en förlossningspsykos, som tog hårt på henne.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men trots alla motgångar slutade allting bra och den 28 oktober välkomnades Lunabelle in i familjen Lundell. Sedan dess har Joakim och Jonna delat med sig av det nya familjelivet på Youtube och i sociala medier. Sedan en tid tillbaka har de dock pausat Youtube-kanalen för att istället satsa på familjens alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay.

Förutom att visa upp livet i tv-serien har paret även fortsatt att uppdatera sina följare på Instagram. Där delar de bilder på varsitt konto – och Lunabelle har ett eget. På Lunabelles Instagram-konto har Joakim och Jonna delat bilder på dottern sedan hon föddes och uppdaterar ofta med nya foton.

Följarna häpnar över likheten

I ett av de senaste inläggen berättar Joakim och Jonna att dotterns hår har börjat växa. Och på bilden syns en liten lugg på Lunabelle, som sitter i bollhav och tittar nyfiket och glatt upp i kameran.

Favoritstället just nu! Och gissa vad? – HÅRET BÖRJAR KOMMA!”, skriver Joakim och Jonna till bilden.

I kommentarsfältet jublar följarna och uttrycker hur söt Lunabelle är i sitt hår. Men en del uppmärksammar även något annat, nämligen att Lunabelle blivit lik pappa Joakim Lundell.

”Så lik sin pappa på bilden”, skriver en.

”Vad lik pappa hon har blivit nu!”, konstaterar en annan.

”Jag ser Jocke i Lunabelle”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, TT/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt