TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen tappar hakan efter nya bilderna på Bianca Ingrosso

18 sep, 2019 
Fansen tappar hakan efter nya bilderna på Bianca Ingrosso: ”Sjukt”
Bianca Ingrosso hade äran att vara brudtärna på sin nära väns bröllop.
Nu har hon delat med sig av bilder på sig själv från den stora dagen – och fansen häpnar, minst sagt.
”Helt jäkla orättvist sjukt vacker”, kommenterar en.
Annons
Fansen tappar hakan efter nya bilderna på Bianca Ingrosso: "Sjukt"Brand logo
Fansen tappar hakan efter nya bilderna på Bianca Ingrosso: "Sjukt"

Den som följer Bianca Ingrosso, 24, via hennes sociala medier har knappast missat att hon förra helgen befann sig på Mallorca för att närvara på sina nära vänner Melina och Jacob Criborns bröllop.

Bianca var, tillsammans med sin lillebror Benjamin Ingrosso, toastmaster under bröllopet, och nog tog de det tilldelade hedersuppdraget på allvar. I videos kunde följarna bland annat se hur Bianca och Benjamin under bröllopsmiddagen framförde en duett ihop – en egen variant på Lejonkungens Snart är det jag som är kung. Något som fick både applåder och stående ovationer av gästerna på plats.

Förutom att vara toastmaster hade Bianca även äran att vara brudtärna åt Melina. Som brudtärna under bröllopet var hon klädd i vitt precis som bruden. Brudtärnorna hade alla likadana klänningar, axellösa i vitt, och likadana håruppsättningar, en låg knut i nacken.

Hyllas för bilden från bröllopet

I ett nytt inlägg på Instagram har Bianca nu delat med sig av bilder på sig själv från bröllopet. På bilderna syns hennes klädsel och look tydligt – något som får många att jubla.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ååh, vackra unge!!! Längtar tills det blir din tur…!”, skriver stola mamma Pernilla Wahlgren. Men hon är långt ifrån den enda i kommentarsfältet som hyllar Bianca Ingrosso för hennes skönhet:

Men herregud så vacker du är!!!

Helt jäkla orättvist sjukt vacker

Brukar inte kommentera utan tycker bara om att följa dig men denna bild….Du är magiskt bedårande vacker!

Typ vackraste människan någonsin…

Bianca har tidigare beskrivit vännernas bröllop som det mest magiska hon upplevt.

”3 dagar som taget ur en Disney film. 3 dagar av total magi. Bästa helgen i hela mitt liv. Jag är blown away. Jag har aldrig skrattat, gråtit eller haft sånt pirr i magen som under dessa dagar”, skrev hon i ett långt inlägg strax efter bröllopet. Hon fortsatte:

Att få stå där bredvid er när ni sa ert ”JA” till varandra…. Obeskrivlig känsla och jag är så tacksam att jag fick vara en del i ert Disney bröllop. Kommer kopiera varenda liten sekund av detta bröllop till mitt eget i framtiden.

Bland kommentarerna till inlägget berättar även Benjamin att han är helt enig med sin syster i tankarna om bröllopet de nyss varit med om.

Bästa helgen i hela mitt liv”, menar han.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, Instagram/Bianca Ingrosso

Annons