LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen tappar andan av vännen Kygos tatuering efter Aviciis död: "Ren kärlek"

14 maj, 2018 
Malin Ljung
Den norska dj-stjärnan Kygo har valt att hedra Avicii med en tatuering. Nu visar han upp resultatet och fansen tappar hakan av hans gest.
Annons

Det har gått drygt tre veckor sedan Tim “Avicii” Bergling, 28, hittades livlös i Muskat, Oman. Sorgen efter den svenska stjärnan har varit enorm, och en av dem som uttryckt sin saknad efter vännens bortgång är den norska dj-stjärnan Kygo, vars riktiga namn är Kyrre Gørvell-Dahll, 26.

Efter att han fick beskedet om att Avicii avlidit skrev han om vännen på Instagram:

– Jag kan inte fatta att det här är sant… min största inspiration och anledningen till att jag började med elektronisk musik. Tack för all glädje du gett världen med din musik, skrev Kygo då på Instagram samtidigt som han publicerade en bild av sig själv tillsammans med Tim.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har 26-åringen tagit det hela ett steg längre – han har nämligen tatuerat in Aviciis logotyp på insidan av sin handled.

– Fick mina första tatueringar igår, skriver han till bilden.

Kygo har dessutom tatuerat in en palm på underarmen, men det är den lilla hyllningen till Tim Bergling som får fansen att tappa andan. I skrivande stund har bilden tusentals kommentarer och har gillats av fler än 267 000 personer. Majoriteten av dem som skrivit i kommentarsfältet skriver “Avicii” och hjärt-emojis.

Annons

“Till minne av Avicii på din handled, vi förlorade en fantastisk musiker”, skriver en person.

“Jag älskar Avicii-tatueringen”, skriver en annan.

“Det är ren kärlek”, skriver en tredje.

“Kan fortfarande inte förstå att Avicii är borta, underbar hyllning till honom”, skriver en fjärde.

Se Kygos Avicii-tatuering här:

FOTO: Instagram/privat, Ibl

Annons