Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen rasar över Kenzas oväntade bebisbeslut: ”Så dåligt”

Kenza och Aleksandar avslöjar barnets kön

I Kenza Zouiten Subosics senaste Youtube-video får hon fansen att tro att hon ska avslöja barnets kön. I stället lämnar hon sina följare med en besvikelse.

Kenza Zouiten och maken Aleksandar Subosic väntar sitt första barn.

I sin senaste video får paret följarna att tro att de ska avslöja barnets kön.

Istället lämnar de följarna med en besvikelse när de mörkar sanningen.

Den första januari i år avslöjade influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, att hon och maken Aleksandar Subosic, 33, väntar sitt första barn. Efter avslöjandet valde bloggerskan att berätta om parets långa kamp om att bli gravida. Både fans och kolleger till Kenza valde att hylla henne för modet att öppna upp sig om den tuffa tiden.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan nyheten blev känd har många av 27-åringens trogna läsare följt hennes uppdateringar på bloggen och Youtube slaviskt. Därför är det inte speciellt förvånade att hennes senaste video, med titeln Gravid vecka 5-17 har fått 250 000 visningar på endast ett dygn.

Kenza ska avslöja barnets kön

I den 25 minuter långa videon pratar Kenza om hur hon har mått under de första veckorna av graviditeten. Hon berättar även om oron över att förlora barnet, men också glädjen över att hon och Aleksandar snart är föräldrar.

– Vi är i vecka 17 och det är äntligen dags att ta reda på vad det är för kön på bebisen, säger Kenza vid slutet av videon.

Hon har sedan starten trott att barnet är en pojke, medan maken tror på en flicka. Paret bestämde sig för att ta reda på sanningen genom att smälla en ballong som är fylld med konfetti. Om konfettin är blå, är det en pojke, och om den är rosa är det en flicka.

De flesta tittare sitter troligtvis som på nålar när Kenza håller en nål i handen och räknar ner från tio innan hon slutligen slår hål på ballongen och barnets kön avslöjas. I videon ser man att familjens lycka är total – men för fansen blir det ett antiklimax. Bloggerskan har nämligen valt att lägga på ett svartvitt filter som gör att vi ännu inte vilket kön bebisen har.

I kommentarsfältet är det tydligt att hennes följare är frustrerade.

”Den cliffhangern var inte nådig!”, skriver en person.

”Sluta, jag ville se vilken färg det var”, skriver en annan.

 ”Så jävla dåligt med det slutet, tappar helt suget att följa dig”, skriver en tredje.

I det senaste avsnittet av 27-åringens podcast Kenza & Dani – När livet händer säger Kenza att hon och Aleksandar kanske kommer att avslöja barnets kön längre fram, men hon är ännu osäker på om de kommer att göra det alls.

Klicka vidare i bildspelet för att se mer av videon:

FRÅN FÖRSTASIDAN