Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen rasar mot svenska stjärnorna – efter stora missen: "Förstör"

26 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
De har inte spelat tillsammans på fem år. Men när Swedish House Mafia återförenades inatt blev det allt annat än succé...
Annons

Fansen har väntat sedan 2013. Då gjorde Swedish House Mafia sin allra sista spelning tillsammans – fram tills nu. Inatt återförenades den svenska housegruppen för första gången på fem år under musikfestivalen Ultra i Miami.

Sebastian Ingrosso, 34, Axwell, 40, och Steve Angello, 34, stod tillsammans på scen inför en jublande publik. Men för den som inte var på plats blev återföreningen inte mycket att hänga i granen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hela konserten filmades nämligen och streamades live på nätet för fansen över hela världen – men det enda problemet var att kameran som filmade spelningen var placerad så långt bort att svenskarna nästan var omöjliga att se. I sociala medier rasar nu fansen mot livesändningen och riktar skarp kritik mot festivalen Ultra.

”Glömde er kameraman att göra sitt jobb?”, skriver en tittare.

Annons

”Vad hände med kamerorna? De zoomar inte ens och det förstör känslan”, skriver en annan.

Många är också upprörda över att festivalen under alla andra spelningar använde sig av flera kameror, men inte under den historiska återföreningen.

”Ni har använt tusentals kameravinklar hela helgen men när Swedish House Mafia återförenas är det på riktigt bara en bild från kilometers avstånd?!”, skriver ett fan.

”Den största kvällen i EDM-historien och vi är fast med en jävla kameravinkel”, skriver ett annat.

Musikfestivalen Ultra har ännu inte bemött kritiken.

Foto: IBL

Annons