Fansen rasar mot Meghan Markle och Harrys födelsedagshälsning till prins George

Prins Harry och Meghan Markle ville önska prins George grattis på hans sex-års dag, men följarna rasar. ”Han är vår blivande kung, behandla honom med respekt”

De brittiska kungligheterna prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, önskade hjärtliga gratulationer när familjemedlem prins George fyllde sex år i måndags. Paret kommenterade på prins Georges föräldrar prins William and Kate Middletons Instagram-konto.

“Grattis på födelsedagen. Önskar dig en väldigt speciell dag och massor av kärlek!”, skrev de i kommentarsfältet.

En vanlig grattishälsning till någon man tycker om tänker nog de flesta, men så var inte riktigt fallet för följarna av den kungliga familjen. Rasande kommentarer haglade in då många antydde att det kungliga Harry och Meghan Markle inte visade tillräckligt respekt för deras blivande kung.

“Han är vår framtida KUNG. Behandla honom med respekt”, skrev en av följarna på Instagram.

Medan en annan kommenterade:

”Han är prins George i relation till dig, du glömmer att nämna det!”.

Namn och titel tack

Det kungliga paret fick över 1700 kommentarer som många handlade om att de inte grattat prins George på ett korrekt sätt, det vill säga med namn och titel. Hårda stormar från många följare rasslade in, men det var även flertalet som stod på partes sida.

”Wow vilka kommentarer! Det stämmer att George kommer bli kung en dag, men för Harry och hans hustru Meghan kommer han alltid vara en del av familjen!”

Fler kommentarer från följarna kom som ställde sig emot de nedlåtande kommentarerna om Harry och Meghan.

“Du vill bara hitta fel där det inte finns något. Familj är familj och hur de adresserar varandra offentligt eller privat är inte ditt problem.”

Osäkert vem som skrev hälsningen

Det är även osäkert huruvida det verkligen var Meghan och Harry som skrev gratulationen till prins George från sitt officiella Instagramkonto. Flertalet av följarna hävdade att det var någon ur deras personal. Paret har inte kommenterat någon mer efter händelsen och kommer heller inte låta sig störas.

Prins Harry och Meghan kommer själva fira prins George med att åka bort någonstans.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: