TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Fansen rasar mot Meghan Markle och Harrys födelsedagshälsning till prins George

25 jul, 2018 
Andreas Kristensson
Prins Harry och Meghan Markle ville önska prins George grattis på hans sex-års dag, men följarna rasar. ”Han är vår blivande kung, behandla honom med respekt”
Annons

De brittiska kungligheterna prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, önskade hjärtliga gratulationer när familjemedlem prins George fyllde sex år i måndags. Paret kommenterade på prins Georges föräldrar prins William and Kate Middletons Instagram-konto.

“Grattis på födelsedagen. Önskar dig en väldigt speciell dag och massor av kärlek!”, skrev de i kommentarsfältet.

En vanlig grattishälsning till någon man tycker om tänker nog de flesta, men så var inte riktigt fallet för följarna av den kungliga familjen. Rasande kommentarer haglade in då många antydde att det kungliga Harry och Meghan Markle inte visade tillräckligt respekt för deras blivande kung.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Han är vår framtida KUNG. Behandla honom med respekt”, skrev en av följarna på Instagram.

Medan en annan kommenterade:

Annons

”Han är prins George i relation till dig, du glömmer att nämna det!”.

Namn och titel tack

Det kungliga paret fick över 1700 kommentarer som många handlade om att de inte grattat prins George på ett korrekt sätt, det vill säga med namn och titel. Hårda stormar från många följare rasslade in, men det var även flertalet som stod på partes sida.

”Wow vilka kommentarer! Det stämmer att George kommer bli kung en dag, men för Harry och hans hustru Meghan kommer han alltid vara en del av familjen!”

Fler kommentarer från följarna kom som ställde sig emot de nedlåtande kommentarerna om Harry och Meghan.

Annons