LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansen i chock efter Aviciis video – släpper ny musik

14 jul, 2017 
Malin Ljung
Det är dags att damma av dansskorna – Avicii meddelar att han inom kort släpper ny musik. Och smakprovet han delat med sig av låter otroligt lovande!
Annons

För ett år sedan tog svenska super-dj:n Tim “Avicii” Bergling, 26, farväl av fansen världen över. Han hade chockat alla med beskedet att han skulle sluta – efter år av hälsoproblem och intensivt turnerande hade han fått nog.

– Han har jobbat så jäkla hårt i fem år i sträck. En period var det sju gig på tre dagar i fyra olika länder. Då tänker man ”va fan, kom igen?”. Det ska faktiskt bli skönt att se honom att vila upp. Han är verkligen bränd i bägge ändarna just nu, sa Tims halvbror Anton Körberg till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sorgen lamslog så klart fansen, som gissningsvis precis har återhämtat sig och gått vidare i livet.

Men nu har de fått en anledning att fira, för under torsdagskvällen publicerade Avicii ett ljudklipp på sin Instagram som med all sannolikhet är ett smakprov på en ny låt.

“Ny musik kommer (väldigt) snart”, skrev han.

Han har även taggat Friend of mine, Without you, Lonely together, You be love, What would I change it to och No particular order. Något man onekligen accessoerar till en ny EP. I ljudklippet sjunger en mansröst dessutom “Friend of mine”, vilket man kan tolka som att det är den nya låtens titel.

Annons

Fansen har på kort tid fyllt svenskens kommentarsfält med lyckliga utrop.

“Episk comeback”, skriver en person efter att ha lyssnat på klippet.

“Vilken överraskning! En perfekt plats för en spektakulär nyhet”, skriver en annan.

“Det här inlägget räddade precis min sommar”, konstaterar en tredje.

“Älskar redan den här sången”, skriver en annan.

Här nedan kan du smyglyssna på smakprovet, visst låter det som en ny succé?

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons