LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansen häpnar över Zara Larssons stora utseendeförändring

27 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Zara Larssons nya utseendeförändring.
Sedan några år tillbaka har Zara Larsson synts med ett axellångt platinablont hår.
Men nu visar artisten upp en helt ny look – till följarnas stora glädje.
”Passar dig verkligen”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”Brand logo
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”

Artisten Zara Larsson, 21, fick sitt genombrott redan som tioåring då hon medverkade i TV4:s Talang 2008. I finalen stod hon som vinnare – och elva år senare är hon en erkänd artist med två egna album och en rad samarbeten i bagaget. Bland annat med brittiska musikgruppen Clean Bandit och K-popgruppen BTS. Hon har även nyligen avslutat en turné ihop med världsartisten Ed Sheeran, 28.

Enligt plan skulle Zara släppa ett tredje album under 2019, men på grund av att hon inte kände sig nöjd med musiken fick datumet flyttas fram. I ett inlägg på Instagram berättade hon om beslutet i augusti.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag försöker att inte känna pressen eller tänka för mycket och lyssna på allas åsikter om vad jag borde göra och inte göra. Men det är jättesvårt att vara popartist, i alla fall om du vill vara mainstream, eftersom du döms så mycket efter varje låtsläpp. Det är som att varje låt jag släpper måste bli en singel, eller så tror folk det, men så är det inte. Det är svårt att göra saker bara ”på kul” och prova nya grejer”, skrev Zara och fortsatte förklara att hon vill känna stolthet över sin musik:

Annons

”Jag vill släppa låtar jag ÄLSKAR och jag är inte där ännu. Jag lovade mig själv att inte kompromissa kring min musik, och det tänker fan inte göra heller.” 

Ännu är det inte känt när Zara Larssons nästa album kommer släppas, men i en intervju med Hollywire förklarade hon att hon just nu gör sitt yttersta för att få till ett så bra album som möjligt. Ett album som hon är nöjd med och mår bra av att släppa.

– Jag är ledsen för att jag skjuter fram det, men jag vet att det kommer vara värt väntan, säger hon i intervjun.

Zara Larssons nya hårfärg

Under alla år som artist har Zara Larsson synts med ett blond hår – i olika längd och nyanser. För två år sedan klippte hon av det långa svallet, för att istället ha en kortare frisyr som hon senare färgade i en platinablond ton. Sedan dess har Zara behållt den stilen, förutom en kortare tid då hon hade en ljusblå hårfärg.

Men nu visar Zara upp en helt ny look på Instagram. I ett nytt inlägg syns hon i ett eldigt rött hår – och fansen jublar över förändringen. Zara själv refererar till clownen Pennywise från Det-filmerna, Pippi Långstrump och sjöjungfrun Ariel från Disneys Den lilla sjöjungfrun, som alla har det röda håret gemensamt.

I kommentarsfältet hyllas Zara Larsson för den stora utseendeförändringen:

”Så ballt hår”, skriver en följare.

”Passar dig verkligen”, skriver en annan.

”Detta är perfekt”, konstaterar ännu en.

https://www.instagram.com/p/B4DRR0Gn3pC/

FOTO: TT, Instagram

Annons