LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansen häpnar efter schlagerstjärnans nya tatuering

30 okt, 2017 
Malin Ljung
Den 19-åriga schlagerfavoriten Anton Hagman har gaddat sig. Och det är inte vilken tatuering som helst som får fansen att häpna...
Annons

Anton Hagman, 19, slog igenom och blev Anton med hela svenska folket när han deltog i Melodifestivalen.

Nu har han dock tagit steget från sockersöt tjejfavorit till att tuffa till sig. Hagman har nämligen tatuerat in en stor ros mitt på bröstet. Av att döma så verkar det som att han fortfarande har några smärtsamma timmar kvar i tatueringsstudion, själva rosblomman består hittills bara av konturer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anton Hagman publicerade visserligen bilden som visar tatueringen för första gången med en bildtext som ska ge den blommiga jackan uppmärksamhet, men fansen har varit mer skarpsynta än så. Och det verkar onekligen som att de gillar det.

“Din tatuering är som Justin Biebers Jesus kors som han har mellan brösten skillnaden nu är att du har en ros mellan brösten istället för Jesus korset”, konstaterar en följare.

“Snyggt”, skriver oräkneligt många fans.

Hänt har sökt Anton Hagman för en kommentar, men vi passar på att gratulera även här till en snygg tatuering!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons