Fansen häpnar efter detaljen i Levengoods bild med stjärnan

Mark Levengood delade en bild på Instagram där han poserar med Meryl Streep - och fansen häpnar. Här är historien bakom stjärnselfien.

Plötsligt delar Mark Levengood, 53, en oväntad bild på Instagram. Bredvid en leende Mark står ingen mindre än Meryl Streep, 68, – som ser väldigt glad ut.

Mark Levengoods make Jonas Gardell, 53, har i sitt sommarprat i P1 berättat om när de träffade ikonen. Det var på premiären av Abba-musikalen Mamma Mia och kändisparet var VIP-gäster.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Mark fick genast kontakt med filmens huvudrollsinnehavare Meryl Streep. De skrattade och pratade och tog några selfies tillsammans.

För Jonas Gardell gick det dock inte lika bra då han blev extremt nervös av att se sin stora idol på nära håll.

– Plötsligt stod hon bara där, tre meter ifrån mig. Mitt hjärta började bulta. Svetten började rinna. Det såg ut som mörka blommor av svett i skjortans armhålor. Jag förstod att om jag någon gång någonsin skulle hälsa på Meryl Streep, säga några ord till Meryl Streep, bli bästa vän med Meryl Streep, så var det nu, säger Jonas Gardell i sitt sommarprat.

Meryl Streep kom till slut fram till Lena Olin, 62, som stod bredvid Jonas Gardell. Jonas passade på att sträcka fram handen för att hälsa, men det märkte inte Hollywoodlegenden.

– Där stod jag med handen framsträckt som en tiggare och med flinet ohjälpligt påklistrat, högröd i ansiktet och med en dregelsträng hängande från hakan, säger Jonas Gardell i ”Sommar i p1” och fortsätter:

– Då såg jag vad Meryl tänkte. Hon tänkte: ”Vad fint att de släpper in efterblivna på svenska premiärfester”. Exakt så tänkte hon.

Det blev inget stjärnmöte för Jonas Gardell, men väl för Mark Levengood som har en härlig bild som minne från mötet.

Mark Levengoods följare vet inte vad de ska tro om bilden.

“Antingen är det ett fotomontage eller så är jag vaaansinnigt avundsjuk just nu!”, skriver en följare.

“Två fantastiska personligheter”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!