TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter omtalade bilden – nu svarar Frans på romansfrågorna

21 jul, 2017 
AvAgnethe Alm
Nu svarar Frans på romansryktet.
Annons

Frans Jeppsson Wall, 19, senaste instagrambilder väcker frågor hos fansen.

Melodifestival-vinnaren har postat två bilder på sin instagram där han ligger i knät på en tjej. Under bilden har Frans skrivit “Out Now #LovingU”, något som fått följarna att undra om det är hans kärlek på bilden.

“Är det där din flickvän?”, frågar en instagram-användare och en annan fyller i: “Är hon din kärlek???? Du är grym!”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men vad många inte känner till är att tjejen på bilden i själva verket är den tyska sångerskan Nicole Cross. Det är tillsammans med henne som Frans skrivit ny musik, inklusive låten “Loving U” som precis är släppt. Under en kommentar på bilden dementerar Frans romansryktet:

“Nicole är inte min flickvän, nej”.

Här kan du lyssna på Frans nya låt:

Frans Jeppsson Wall gjorde succé som 7-åring när han inför fotbolls-VM 2006 sjöng ledsången på gruppen “Elias” låt “Who’s Da Man” som en hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic.

Annons

Bara några år senare var han tillbaka i rampljuset – som 17-åring tog han hem segern i Melodifestivalen 2016 med låten “If I Were Sorry”. Braksuccén chockade de flesta, och i Eurovision fortsatte framgången. Frans kammade hem en femteplats för Sverige – vilket historiskt sett är en riktigt bra placering i schlagerfestivalen.

Efter kometkarriären valde Frans att ta ett steg tillbaka.

“Det senaste året har varit otroligt krävande för mig, jag har haft skolan i största fokus samtidigt som allt galet kul hänt med ‘If I were sorry’. Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och reflektera över vad som hänt utan bara kört på. Kombinationen av skola och musik har krockat med varandra fler gånger än vad jag någonsin kunnat tänka mig och tvingat mig till att tänka till kring hur jag ska få allting att fungera”, skrev han i ett hyllat inlägg i samband med att han släppte ny musik strax efter Eurovision.

Hänt.se har sökt Frans för en kommentar.

Annons