Familjens stora oro för Pernilla Wahlgren: "Tror inte hon förstår"

Bianca Ingrosso och Christina Schollin fruktar att Pernilla Wahlgren snart går in i väggen, och nu slår familjen larm om sångerskans hälsa. – Man ser i hennes blick att hon är stressad hela tiden, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 22, berättade nyligen i sin blogg om hur hennes arbete med långa inspelningar, sociala medier och andra åtaganden på senaste tiden tagit mycket energi från henne. Men faktum är att hon är inte den enda i familjen som kan vara nära att gå in i väggen.

I kvällens avsnitt av “Wahlgrens värld” uttrycker både Bianca och hennes mormor Christina Schollin, 79, stor oro över Pernilla Wahlgrens, 49, hälsa. Enligt Bianca tar hennes mamma på sig alldeles för mycket och är på vippen att bli utbränd.

– Mamma kan inte säga nej till någonting. Det spelar ingen roll om hon ska baka kakor till Theos skola, sälja majblommor eller uppträda på någon husbilsmässa. Hon gör alldeles för mycket grejer och jag tycker att det märks på mamma, för man ser i hennes blick att hon är stressad hela tiden, säger Bianca Ingrosso i programmet och fortsätter:

– Jag kan bli lite orolig för mamma, för jag ser tendenser på att hon är på väg att gå in i väggen. Hade jag levt hennes liv hade jag gjort det för länge sedan och jag tror att hon under många år har varit nära det. Jag tror inte att hon förstår hur viktigt det är att vila. Hon måste chilla ner lite.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Också Pernilla Wahlgrens mamma fruktar nu för Pernillas hälsa. I programmet berättar Christina Schollin om sin oro över att hennes dotter inte tar tillräckligt bra hand om sig själv.

– Jag vill Pernillas allra bästa. Jag vill att hon ska få hjälp att lugna ner sig och komma ner i varv. Jag önskar att hon kunde få perioder av lugn och ro och att hon inte var uppkopplad jämt, utan bara avkopplad, säger hon i programmet.

Pernilla Wahlgren erkänner själv att hon nog är för dålig på att prioritera och sålla bort uppgifter och åtaganden i sitt liv. Mycket beror på att hon under nästan hela barnens uppväxt levt som ensamstående mamma och dragit ett tungt lass.

– Jag vet att jag har många bollar i luften och jag kan känna att jag ständigt har dåligt samvete över att jag vill göra allting helhjärtat och inte halvdant. Ibland blir det lite kaos i hjärnan, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag har alltid varit van att klara mig själv och ibland tar jag nog på mig lite för mycket på mina axlar. Jag har inget stopp liksom.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 i kväll, torsdag, i Kanal 5 och på Dplay.

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

LÄS OCKSÅ: Biancas ord om Pernillas livsstil: ”Så vill jag inte leva mitt liv”

LÄS OCKSÅ: Dottern Pegs oro över Jesper Parneviks hälsa: ”Skulle kunna gråta”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!