Familjens starka reaktion – efter Marcelo och Emilias barnbesked

Förra veckan gick realityprofilen Marcelo Peña och hans flickvän Emilia Wahlund ut med att de väntar barn.
Nu berättar Emilia hur familjen reagerade när de fick reda på den stora nyheten.
”Började gråta”, skriver hon.

Alla som kan något om den svenska reality-världen vet vem Marcelo Peña är. Efter att ha varit med i både Big Brother, Temptation Island och två säsonger av Paradise Hotel har han minst sagt gjort sig ett namn, och förutom hans till viss del skandalösa händelser i tv-rutan har han även skapat stora rubriker med sitt kärleksliv. Under sina år i offentligheten har han nämligen varit tillsammans med realitydrottningarna Annica Englund och Nina Glimsell, men i mitten av förra året började det tisslas och tasslas om att Marcelo skaffat sig ytterligare en ny flamma. Och nu, efter alla dokusåpor, verkar han äntligen ha hittat rätt i Emilia Wahlund.

Den stora gravidlyckan

Det var förra veckan som det nya kärleksparet avslöjade att de ska bli föräldrar. Under en bild på ett par skor och en ultraljudsbild skrev Emilia:

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!

Då Marcelo och Emilia bara varit tillsammans i drygt ett år var det många som blev chockade av den plötsliga nyheten, men då Emilia tidigare hört att av läkare att hon skulle ha svårt att bli gravid blev hon inget annat än överlycklig av plusset på stickan.

Jag var så säker på att jag inte kunde bli gravid och hade nästan ställt in mig på det, min gynekolog har även sagt till mig att jag kommer att ha svårt för att bli gravid. Sen har jag även cellförändringar just nu, så jag är extremt tacksam och glad över min graviditet”, berättar hon i en text på hennes story.

Och även Marcelo kände stor glädje och tacksamhet. I ett meddelande till Hänt berättar han om känslorna kring graviditeten:

”Det var rätt oplanerat hela grejen men idag är jag verkligen glad att det blev som det blev, känner mig redo att ta nästa kliv i livet och jag skulle inte kunna vara mer redo för ett barn än vad jag är idag och jag är säker på att Emilia blir en riktigt bra mamma, den bästa. Ser fram emot år 2021.

Familjens starka reaktion

Under Emilias bild på Instagram var det många som jublade över den stora nyheten, och kollegor som Arvid Stenbäcken, Elin Woodie och Emma Hellström var snabba med att gratulera paret. Men vännerna verkar inte vara de enda som blev glada av den plötsliga nyheten. Under en frågestund på Emilias Instagram berättar hon om familjens reaktioner:

”De blev sååå glada och flera i släkten började gråta av lycka. Alla tog det verkligen jättepositivt såklart.”

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peñas första ord om gravidlyckan med flickvännen Emilia Wahlund

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peña visar upp chockerande utseendeförändringen

FOTO: TT, Instagram 

Senaste nytt