LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Familjens ord efter Adam Alsings död

29 apr, 2020 
Malin Ljung
Programledaren Adam Alsing är död – blev 51 år gammal
För två veckor sedan kom det tragiska beskedet att programledaren Adam Alsing gått bort i sviterna av corona, covid -19.
Nu väljer familjen att uttala sig om sorgen och skickar samtidigt en hälsning till alla som stöttat dem i den tunga tiden.
Annons
Vila i frid Adam AlsingBrand logo
Vila i frid Adam Alsing

Den 15 april kom det tragiska beskedet att programledaren Adam Alsing gått bort, 51 år gammal. Några veckor tidigare hade han insjuknat i corona, covid -19, något han själv skrev om på Instagram i samband med att han var borta från poddcasten Adam och kompai som han drev tillsammans med  Daniel Breitholtz och Vanessa Falk.

Den 25 mars publicerade han ett inlägg om att han befann sig i hemkarantän:

”Den här veckan var det jag som fick ta mitt samhällsansvar i corona-tider men jag är tillbaka nästa vecka igen!”, skrev han.

Två veckor efter Adam Alsing bortgång väljer familjen nu att via Discoverys presschef Daniel Lagerqvist att uttala sig om sorgen och skickar samtidigt en hälsning till alla som sörjer Adam.

Familjens hälsning efter Alsings bortgång

”Vi har blivit enormt rörda och vill tacka för all den kärlek och omtanke som så många visat efter Adams bortgång”, skriver de i uttalandet.

Annons

Beskedet att Adam Alsing gått bort i sviterna av corona har berört tusentals, något familjen väljer att uppmärksamma.

”Det är fortfarande svårt att ta in att vår make och pappa är borta men mitt i allt det tunga värmer det att se att han betydde så mycket för så många”, skriver familjen som avslutning.

Adam Alsing arbetade som programledare på NRJ där han sände deras morgonprogram. Men han var även verksam som programledare i tv och hade spelat nyligen spelat in sitt drömprojekt, den svenska versionen av Top gear som planerades ha premiär under våren. Discoverys presschef Daniel Lagerqvist har i nuläget inga besked om programmet, men säger att de har en dialog med familjen.

”Vi har en dialog internt på Discovery men så klart även med produktionsbolaget och Adams familj om Top Gear. Vi vill ta detta i lugn och ro och återkommer med besked senare”, skriver Lagerqvist.

FOTO: TT

 

Annons