LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Familjens kamp efter Peg Parneviks karriärbeslut

28 sep, 2019 
Penny och Peg Parnevik
Artisten Peg Parnevik har många bollar i luften och tvingas ibland prioritera jobb framför att tillbringa tid med familj och vänner.
Nu berättar lillasystern Penny Parnevik hur familjen hanterar sådana situationer.
– Vår familj har definitivt stört sig på det, säger hon i podcasten Pillowtalk.
Annons

Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 24, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i familjens realityprogram Parneviks på TV3. Under de år då programmet spelades in började Peg satsa på en karriär som artist – och har sedan dess släppt hits som Ain’t No Saint och Loafers.

I våras gästade Peg Parnevik podcasten Radio Redgert och avslöjade då hur mycket pengar hon egentligen tjänar på musiken samt sina sociala medier-kanaler.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får inte en månadslön. Men om jag har gjort en kampanj eller jag har varit på en turné så får jag en större summa istället för att få typ 10 000 i månaden. Så ibland är det ingenting, ibland är det 100 000. Det beror på, sa Peg i podden.

Förutom dessa jobb driver Peg även podcasten Pillowtalk tillsammans med lillastsystern Penny Parnevik, 22.

Penny Parneviks ärliga ord om Pegs musik

I veckans avsnitt av systrarnas podd saknas Peg Parnevik. Detta på grund av att hon är sjuk och måste vila rösten. I specialavsnittet svarar istället Penny Parnevik på frågor som lyssnarna har skickat in.

Annons

En person som har skrivit till Penny berättar att hon känner sig skyldig eftersom hon inte tillbringar så mycket tid tillsammans med sin familj på grund av att hon jobbar så mycket.

– Jag önskar att Peg var här för hon skulle ge ett så bra svar på det här. Jag har märkt att Peg jobbar jävligt mycket, hon har antingen ett gig eller så tränar hon inför ett gig eller så är hon i studion och skriver låtar eller så jobbar hon på ett samarbete, säger Penny Parnevik.

Lillasystern berättar sedan att Peg Parnevik troligtvis hade känt igen sig i det frågeställaren upplever eftersom hon ibland tvingas prioritera jobbet framför att umgås med familjen.

– Vår familj har definitivt stört sig på det lite att hon inte har tid och jag vet att hennes vänner har stört sig på det, säger Penny.

Hon uppmanar sedan lyssnaren till att inte känna ångest inför att hon jobbar mycket.

– Om du gillar ditt jobb, vill jobba hårt, vara bra på det du gör, trivs i den rollen och vill satsa och nå långt så ska du inte ha ångest över det. Du ska inte känna dig skyldig. Din familj kommer alltid att finnas där för dig och de borde vara de som har förståelse, säger Penny Parnevik.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons