Artikeln innehåller reklamlänkar

Familjens chock – efter Niclas Wahlgrens nya bild

När Niclas Wahlgren testar den omtalade appen väller reaktionerna in på hans Instagram. ”Nä, nu skojar du med oss!”, skriver mamma Christina Schollin.

Den populära appen Faceapp har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden. Först blev den populär för sina roliga funktioner och fick många att ta en bild på sig själv för att se hur man skulle se ut som gammal, som motsatta könet eller som en bebis. Flera postade sina bilder i frid och fröjd innan varningen kom ut om att man omedelbart borde ta bort appen. Då man vid användning av appen godkänner att företaget bakom Faceapp fritt får använda dina bilder och din information till vad de vill – för eget syfte eller att sälja vidare, borde man inte använda den menade flera och det blev många skriverier om hur allvarligt det kan vara när ett företag får tillgång till din personliga information.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Därefter bojkottade flera bildappen, men en kändis som struntade i varningen var radioprataren Niclas Wahlgren. Istället la han ut en bild som han skapat med Faceapp och skojade om uppståndelsen.

”Jag gjorde mig till tjej på appen alla varnar för! Finns jag på riktigt så hör av mig gärna”, skriver han på Instagram till en bild där han liknar en kvinna.

Familjen chockad över förvandlingen

Till bilden strömmar reaktionerna in från Niclas Wahlgrens följare. I kommentarsfältet syns även några av hans familjemedlemmar, som verkar bli förvånade över hans kvinnliga utseende.

”Nä, nu skojar du med oss!”, skriver mamma Christina Schollin.

”Du borde ju rent statistiskt sätt bli mer lik mig i och för sig”, skriver systern Pernilla Wahlgren.

Vissa av radioprataren följare menar på att han blev väldigt snygg, medan andra säger att han ser bättre ut som man.

”Du blev helt din egen, för man ser varken din mamma eller syster i den tjejen.”, kommenterar en.

”Lik Jessica Andersson.”, kommenterar en annan.

”Wow, tyvärr så är du mycket snyggare som man”.

”Snyggare som du är.”, kommenterar en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!