TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Familjen Parnevik säljer lyxvillan – se galna utgångspriset

07 nov, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – se galna utgångspriset
Vill du flytta in i familjen Parneviks hus? Nu ligger den stora fastigheten på ön Jupiter ute till försäljning!
Annons
Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – se galna utgångsprisetBrand logo
Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – se galna utgångspriset

Jesper och Mia Parnevik har fattat ett stort beslut – det har blivit dags att sälja familjens bostad i Florida. Lyxvillan på ön Jupiter har varit inspelningsplats för tv-programmet Parneviks och bland annat gästats av kändisar som Caitlyn Jenner, Icona Pop och Eric Saade.

Fastigheten uppmäter totalt 1 300 kvadratmeter som fördelats på fem våningar. Bara makarnas sovrum, med två walk in-closets, har en yta på 250 kvadratmeter. Här har också barnen Peg, Penny, Phoenix och Philippa huserat över en egen vinge, komplett med enskilda sovrum, badrum och tvättstuga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I huset finns också en hemmabio samt ett gym och en bar, för att inte nämna tomten med pool, driving range och egen brygga.

”Det kanske är dags att göra något nytt – och kul”

Men nu börjar huset bli tomt. Döttrarna Peg, Penny och Philippa har alla flyttat ut och snart är det även dags för Phoenix att få ett eget boende:

– Vi har haft lite folk som har varit intresserade och då kände vi att det kanske är dags nu. Vi börjar bli mormor och morfar här och känner att det kanske är dags att göra något nytt – och kul, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet och fortsätter:

Annons

– Vi har alltid bestämt att när alla har flyttat ut så lägger vi ut det.

Lyxvillan ligger nu ute till försäljning på en amerikansk mäklarsida, men den som vill flytta in får räkna med att betala en hel del. Utgångspriset ligger nämligen på strax över 100 miljoner svenska kronor, en rejäl summa:

– Ja, det är det ju, naturligtvis. Det är svårt för mig att säga, det är ju en mäklare som har satt det och inte jag, tillägger Mia i intervjun, och berättar att paret ännu inte hittat något nytt boende.

Se fler bilder på familjen Parneviks hus här.

FOTO: TT

Annons