Familjen Karlsson är släkt med sierskan Saida

De är inte bara rika. Angelica Karlsson från TV3-serien "Familjen Karlsson" kunde som yngre känna av andar och döda människor.

Saida Andersson var under 80-talet Sveriges mest kända sierska. Med sin övernaturliga förmåga kunde hon både förutspå framtiden och hjälpa folk att hitta borttappade nycklar. Saida dog 1998 men hennes förmåga lever kvar hos flera av hennes barn. Även delar av Saidas släkt har upplevt andliga kunskaper. En av släktingarna heter Susanne Karlsson, 51, känd som hustrun till Leif-Ivan Karlsson, 56, i TV3-serien “Familjen Karlsson”.

I ett av seriens avsnitt fick vi se hur parets dotter Angelica, 27, besöker Saidas barnbarn Bengt Andersson för att få spådomshjälp inför ett framtida husköp.

“Familjen Karlsson” gillar att se in i framtiden.

Att den berömda släktingen Saidas egenskaper gått i arv berättar nu Angelica, som känt dessa krafter sedan tidig ålder.

– Min tro är att alla har det här i sig. Vissa mer än andra. Jag har öppnat upp mig mer för att känna av energier, andra människor och sinnelag, berättar hon i Aftonbladet.

När Angelica var yngre kunde hon känna av andar och döda människor.

– När jag växte upp och var tonåring var det väldigt mycket av det. Sedan har jag valt att stänga av det där för jag vill inte ha med den typen av energier att göra.

Angelica Karlsson med pojkvän Alexander Råland väntar barn.

Angelica Karlsson med pojkvän Alexander Råland väntar barn.

Däremot kan hon inte stänga av energierna när hon sover. I januari 2017 väntar Angelica och pojkvännen Alexander sitt först barn. På natten kan hon drömma om hur barnet ser ut.

– Jag kan få sanndrömmar. Min känsla är att det är en flicka.

Foto: IBL

Senaste nytt