LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen har gett upp hoppet om Bobbi Kristina: "Om hon dör är det okej"

27 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
Bobbi Kristina Brown hittades livlös i badkaret den 21 januari. Sedan dess har hon legat i koma, men nu har hennes familj ställt in sig på att hon aldrig kommer vakna.
Annons

Läget är fortfarande oförändrat för Bobbi Kristina Brown. 22-åringen har flyttats till en rehabiliteringsklinik, men utsikterna att hon ska vakna upp igen är inte speciellt stora. Hennes familj har nu börjat acceptera att Bobbi Kristina inte kommer att vakna igen.

Cissy Houston är beredd på att ta farväl av sin dotterdotter. Foto: Stella Pictures
Cissy Houston är beredd på att ta farväl av sin dotterdotter. Foto: Stella Pictures

– Om han lyckas åstadkomma ett mirakel, då tackar jag Gud. Men om det andra händer, är jag okej med det, säger hennes mormor Cissy Houston till radiostationen 107.5 WBLS enligt Radaronline.

Pappa Bobby Brown är dock inte redo att ta farväl än, utan hoppas fortfarande på ett mirakel. Men det ser inte ljust ut.

– Du vet, det finns fortfarande inte särskilt mycket hopp, säger Cissy Houston i radiointervjun.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons