Familjen Annorlunda-Samis tuffa besked – stöttas av Mirka

Familjen Annorlunda-Samis tuffa besked två år efter uppbrottet – stöttas av Mirka: “Sorgligt”

Familjen annorlunda-Sami och Matilda Nikula skilde sig 2018, efter 17 år tillsammans. Vissa dagar är jobbigare än andra, och nu delar Sami med sig av en tuff tid han precis gått igenom.
Efter de ärliga orden stöttas han av Mirka Norrström.

Matilda Nikula och Sami Nikula blev kända ansikten för tv-tittarna i och med deras medverkan i Familjen Annorlunda på TV4. När paret träffades hade de redan barn på varsitt håll från tidigare relationer, och när de sedan fick gemensamma barn blev de en niobarns-familj.

Under 2018 kom beskedet att Matilda och Sami bestämt sig för att gå skilda vägar, efter 17 år tillsammans. Sami berättade då att han undan för undan insåg att deras liv tillsammans framför allt handlade om barnen, och att han ville stå på egna ben.

Relationen med Matilda beskriver han idag som ”helt okej”.

– För oss handlar allt om barnen. Det finns inget annat. Därmed finns det ingen grogrund för tjafs och bråk. Vi är överens om det här – för barnens bästa, sa Sami till Hänt förra året.

Idag har Sami och Matilda delad vårdnad om barnen och turas om att ha dem varannan vecka.

Berättar om tuffa tiden

Men trots att livet flyter på bra efter skilsmässan så finns det dagar som är tyngre. I ett ärligt inlägg berättar han nu om den tuffa tiden han nu gått igenom.

Okej. Tänker inte beskriva min vecka i detaljer men kan säga så här… det har varit tufft, frustrerande, oroligt, sorgligt, tröttsamt osv. Ibland tror jag att det är någon som driver med mig, typ någon högre makt”, skriver Sami i inlägget.

Han fortsätter med att berätta om den kommande ändringen för familjen, som även den är tuff.

Naturligtvis har det funnits en del glädjeämnen också. Nu går jag snart in i en ny vecka och nya utmaningar väntar. Ska bla flytta in i en tillfällig lägenhet och bo där i fem veckor pga stambyten här jag bor nu. En liten 2:a ska vi bo i, åtta personer . Spännande värre.

Stödet från Mirka Norrström

En annan Familjen annorlunda-profil visar sitt stöd till Sami, Mirka Norrström gillar inlägget. Mirka och Sami har en fin och nära relation till varandra efter inspelningarna av programmet. De har en del gemensamt.

Då programmet sändes hade de, förutom sina stora familjer, även äktenskap, men idag har både Mirka och Sami genomgått skilsmässor. Mirka och exmaken Peter Norrström valde att gå skilda vägar i juli 2016.

Mirka var först en vän till Samis ex-fru Matilda.

– Det var egentligen Matilda som var vän med henne. Före skilsmässan så träffades vi några vändor och både jag och Mirka kände liksom att wow, det här är ju en riktigt bra människa och trivdes jättebra tillsammans, har Sami berättat för Hänt.

Han fortsatte:

– Vi fortsatte kontakten efter skilsmässan och den vart ju ganska intensiv för hon har stöttat mig jättemycket i hela den här processen. Det är hon som har funnits där i vått och torrt. Helt enkelt en viktig person i mitt liv.

FOTO: Privat