Familjen annorlunda-Samis kärlekskamp efter skilsmässan

Sami Nikula

Två år efter skilsmässan från Matilda överväger Sami Nikula nu att börja dejta igen.
I ett inlägg på Instagram berättar Familjen annorlunda-profilen om kärlekskampen.
– Har en jäkla spärr i mig, skriver han.

Det var i TV4:s realitysåpa Familjen annorlunda som tittarna fick lära känna Sami Nikula, 47, och Matilda Nikula, 36. I programmet bjöd dem på en inblick i deras liv tillsammans med sina nio barn i Hallstahammar.

För snart två år sedan bestämde sig Matilda och Sami för att gå skilda vägar efter 13 år tillsammans. Trots detta har de en god relation än idag och Sami pratar väldigt gott om sin ex-hustru. Att skiljas och separera är dock inte det lättaste, vilket Sami Nikula har varit ärlig med i sina sociala medier-kanaler.

För ett par veckor sedan avslöjade Familjen annorlunda-profilen att huset i Hallstahammar ligger uppe tillförsäljning. Han hoppades att affären skulle gå fort så att han kan starta nästa kapitel i livet.

”Vill verkligen klippa denna del av historien och gå vidare här i livet”, skrev han på Instagram då.

Sami Nikula om livsförändringen

Sami Nikula har minst sagt haft medvind. Det dröjde inte lång tid förrän en köpare nappade och huset är numera sålt, vilket han avslöjade i ett nytt inlägg i fredags.

”Nu kommer jag bli fri från många bekymmer. Jag grät av lycka när mäklaren ringde igår kväll och gav beskedet”, skriver Sami i inlägget och fortsätter:

”Äntligen kan jag påbörja ett nytt kapitel i mitt och barnens liv. Nu är det på riktigt”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya orden om kärlekslivet

Det verkar som att Sami är redo att lämna det gamla livet bakom sig och nu funderar han även på att gå vidare i kärlekslivet. Sami har till och med övervägt att skaffa dejtingappen Tinder, men han verkar vara något skeptisk till detta.

”Haft en del diskussioner om bla när man är redo att träffa någon igen? Har en jäkla spärr i mig som säger att ”reda ut problemen efter skilsmässan först och sen är det dags”. Liksom landa i mitt nya liv och ta det därifrån”, skriver han.

Om Familjen annorlunda-profilen ska träffa en ny person att dela livet med hoppas han att detta sker mer organiskt och naturligt.

”Står fast vid att kön på affären är ett bättre alternativ att träffa någon än alla dessa datingsidor på nätet”, förklarar Sami Nikula på Instagram.

FOTO: Privat, Instagram