Familjen annorlunda-Samis familjelycka med Mirka Norrström

Sami Nikula

Sami Nikula har funnit ett enormt stöd i Mirka Norrström sedan han separerade från ex-hustrun Matilda.
Nu har Familjen annorlunda-profilerna tillbringat en heldag tillsammans med barnen och i ett inlägg på Instagram berättar Sami om familjelyckan.

I realityserien Familjen annorlunda har tittarna fått följa bland andra Matilda Nikula och Sami Nikula. 2018 kom beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar efter hela 17 år tillsammans. Trots uppbrottet har Matilda och Sami en fin vänskapsrelation och delad vårdnad om barnen.

En person som Sami har börjat umgås allt mer med sedan skilsmässan är 13-barnsmamman Mirka Norrström, som också har varit med i Familjen annorlunda. Mirka genomgick en separation strax före Sami och för Hänt har Sami berättat att Mirka varit ett enormt stöd för honom under den tuffa tiden.

– Hon har stöttat mig jättemycket i hela den här processen. Det är hon som har funnits där i vått och torrt. Helt enkelt en viktig person i mitt liv. Det är en jättefin människa det där, har han tidigare sagt till Hänt.

Sami Nikulas svar efter romansryktet

Idag pratar Sami och Mirka dagligen i telefon, men att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem är någonting som Familjen annorlunda-profilen dementerar.

– Det är en relation som jag verkligen värderar högt och jag vill så gärna att vi behåller det här formatet, sa Sami till Hänt i våras.

I sociala medier har Sami Nikula varit öppen med att skilsmässan från Matilda Nikula varit väldigt tuff. I kommentarsfältet till hans inlägg hittar man ofta Mirka Norrström, som ständigt stöttar sin vän.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya orden om relationen med Mirka

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Sami att han och Mirka nu har träffats igen. Tillsammans med barnen har de tillbringat en varm vårdag på en strand i Västerås.

”Lite strandhäng vid Lögarängen med bästa Mirka Norrström. Idag hade vi bara nio barn med oss”, skriver han intill en gruppbild på dem.

I kommentarsfältet verkar det som att Samis följare uppskattar att få ta del av hans vänskap med Mirka.

”Sååå härligt att ha vänner som också har många barn… andra orkar oftast inte, eller törs inte…”, skriver en person i en kommentar.

”Härligt med underbart väder och fina vänner”, hälsar en annan.

FOTO: Privat, Instagram