Familjen annorlunda-Sami Nikulas nya besked efter skilsmässan

​Sami Nikula

Sami Nikula och Matilda Nikula gjorde slut för två år sedan.
Nu berättar Familjen annorlunda-profilen att de äntligen är väg att sälja huset i Hallstahammar.
– Nu är mållinjen nära, skriver han.

Det var i TV4-serien Familjen annorlunda som Sami Nikula, 47, och Matilda Nikula, 36, blev kända för svenska folket. Under de säsonger som familjen var med fick tittarna en inblick i deras vardag ihop med sina nio barn i Hallstahammar.

Sedan inspelningen av programmet har en hel del hänt i Sami och Matildas liv. För snart år sedan bestämde de sig nämligen för att gå skilda vägar. Ex-makarna höll ihop i hela 13 år och trots att de inte längre är ett par verkar det som att de har en fin relation.

– Relationen mellan mig och Matilda, att den är bra, det betyder jättemycket för mig, har Sami Nikula tidigare berättat för Hänt.

Sami Nikula om separationen

I slutet av april berättade Sami att han och Matilda tagit ytterligare ett steg mot målet med att starta nya kapitel på varsina håll.

”Idag kom äntligen huset ut på Hemnet. Har bett till högre makter att vi får huset sålt nu. Vill verkligen klippa denna del av historien och gå vidare här i livet”, skrev Sami i ett inlägg på Instagram.

Familjen annorlunda-profilens följare var då snabba med att visa sitt stöd.

”Tummar på att huset blir sålt fort och du kan starta på en helt ny bok med vita blad”, skrev en person i en kommentar till inlägget.

Nya orden om försäljningen

Det verkar som att skilsmässan och separationen har varit en långdragen process för Sami och Matildas del. Att släppa taget om villan i Hallstahammar väcker många känslor för Samis del, vilket han återigen delar med sig av i ett inlägg på Instagram.

”En gång i tiden… stått många gånger utanför huset och stirrat på omgivningarna. Så mycket minnen som får plats innanför dessa väggar. Två år efter skilsmässan så är försäljningen förhoppningsvis nära”.

Nu har ex-makarna haft sin första visning och de håller tummarna för att allt ska gå väl.

”Har bett till högre makter för en lyckad försäljning. Nu är mållinjen nära”, skriver Sami Nikula.

FOTO: TV4