Familjen Annorlunda-Sami Nikula om relationen till Mirka

Familjen Annorlunda-Sami Nikula om relationen till Mirka Norrström

Familjen Annorlunda-profilerna Mirka Norrström och Sami Nikula har setts umgåtts tillsammans på sociala medier.
Nu berättar Sami om relationen som växte fram efter deras separata skilsmässor.
– Både jag och Mirka kände liksom att wow, det här är ju en riktigt bra människa och trivdes jättebra tillsammans, säger han till Hänt.
Slå på ljud

Mirka Norrström och Sami Nikula har båda medverkat i i TV4:s realityserie Familjen Annorlunda. Då programmet sändes hade de förutom sina stora familjer även äktenskap men idag har både Mirka och Sami genomgått skilsmässor. Mirka och exmaken Peter Norrström valde att gå skilda vägar i juli 2016 medan Sami och exfrun Matilda Nikula avslutade äktenskapet sommaren 2018. Men några som funnit varandra är nu Mirka och Sami som setts umgås flertal gånger på sociala medier.

– Det var egentligen Matilda som var vän med henne. Före skilsmässan så träffades vi några vändor och både jag och Mirka kände liksom att wow, det här är ju en riktigt bra människa och trivdes jättebra tillsammans, berättar Sami för Hänt.

Mirka Norrström med familj

Mirka och exmaken Peter har 13 barn tillsammans. FOTO: Karin Törnblom/TT

Fann varandra efter skilsmässorna

Eftersom Mirka gått igenom en skilsmässa strax före honom själv, fann han ett stort stöd hos henne under den tuffa tiden.

– Vi fortsatte kontakten efter skilsmässan och den vart ju ganska intensiv för hon har stöttat mig jättemycket i hela den här processen. Det är hon som har funnits där i vått och torrt. Helt enkelt en viktig person i mitt liv, säger han och fortsätter:

– Det är en jättefin människa det där. 

Slå på ljud

Sanningen efter spekulationerna

Då Mirka och Sami inte bor allt för nära varandra har de inte möjlighet att ses lika ofta som Sami hade hoppats men detta stoppar dem inte från daglig kontakt.

– Vi träffas inte allt för ofta men vi pratar dagligen i telefon, säger han.

Tidigare har det spekulerats om att duon skulle ha inlett något mer än vänskap, vilket är något som Sami dementerar.

– Det är en relation som jag verkligen värderar högt och jag vill så gärna att vi behåller det här formatet för det har ju vart snack om att vi har haft en mer intimare relation. Men jag värderar det här så pass högt att jag skulle aldrig kunna förstöra det. 

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!