LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Familjen annorlunda"-parets tionde barn har fått ett namn

09 maj, 2017 
Malin Ljung
"Familjen annorlunda"-paret har äntligen kommit överens om ett namn till sitt tionde barn. Nu skriver Madeleine Ilmrud om familjeomröstningen som låg bakom valet.
Annons

Att ge ett barn namn kan vara en vånda utan dess like. Och har man som “Familjen annorlunda”-paret Madeleine, 34, och Mikael Ilmrud, 38, nio barn sedan innan kan det bli lite extra trixigt.

Framför allt när alla i familjen har en egen vilja om vad nytillskottet ska heta. Men nu har tv-parets tionde barn, en liten dotter som föddes för några veckor sedan, äntligen fått ett eget namn.

sin blogg skriver Madeleine om att alla har haft sitt egna favoritnamn och de bekräftar myten att “kärt barn har många namn”. Till slut lyckades de ändå korta ner namnlistan till två förslag: Mathilde och Isabelle – varpå de sedan hade en klassisk omröstning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Hälften av familjen tycker Mathilde och den andra halva Isabelle, eftersom det blev lika så har vi tom frågat vad mormor och farmor tycker. Så, det hela slutade med att lillasyster fick ett dubbelnamn, Mathilde-Isabelle, skriver Madeleine Ilmrud.

Annons

Tv-mamman har även tagit reda på vad namnen betyder, och visst är det passande på en liten flicka med hela livet framför sig:

“Mathilde står för styrka och strid, Isabelle för skön, vacker gudinna”.

Sedan innan har de barnen Victor, 19, Oliver, 17, och William, 13, Engla-Freja, 10, Adam, 9, Charlie och Colin, 7, Tuva-Li, 4, och EmmyLou, 2. Det lilla nytillskottet är fortfarande namnlös, men hela familjen är överlyckliga.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons