Familjen annorlunda-Mirka Norrströms stora förvandling

Familjen annorlunda-mamman Mirka Norrström har bytt stil totalt.
Nu visar hon upp förvandlingen på sin Instagram, och där jublar följarna!

Mirka Norrström är en av de mest folkkära mammorna från TV4:s Familjen annorlunda. Hon har i tv-rutan visat upp sitt liv som mamma till 13 barn.

Sedan 2016 lever Mirka Norrström som ensamstående mamma till barnen efter att hon skilde sig från exmaken Peter Norrström, efter 23 år tillsammans. Men trots att hon förmodligen har det fullt upp med alla barnen hinner hon ändå uppdatera både blogg och Instagram flitigt, något som uppskattas av följarna.

Mirka Norrström från Familjen annorlunda

Mirka som vi är vana vid att se henne.

Bara dagar före julafton visade Mirka Norrström upp en helt ny stil som vi inte sett henne i tidigare. Familjen annorlunda-profilen har nämligen besökt frisören och klippt sig i en page – något som får följarna att jubla.

Trettonbarnsmamman Mirkas nya stil

Mirka brukar vanligtvis ha en längre längd på håret, och på den nya bilden ser det även ut som att hon fått en ny hårfärg i form av en mörkare rödbrun nyans.

Bland de som kommenterat återfinns bland annat Magdalena Graaf:

”Wow!!! Så oerhört snyggt på dig”, skriver hon med hjärtemojis.

Även andra följare instämmer i hyllningskören.

”Sååååå vacker”, skriver en person.

”Åh så fint! Klär dig jättebra”, skriver en annan.

”Wow det där passade du super bra i”, tycker en tredje.

Dementerade kärleksryktet med Familjen annorlunda-Sami

Mirka Norrström kopplades tidigare ihop med en annan Familjen annorlunda-profil, nämligen Sami Nikula. Men i ett blogginlägg dementerade hon ryktet att de skulle vara ett par, och passade även på att skriva ärligt om sitt kärleksliv.

”Jag vet inte när och hur jag skulle ha tillfälle till att ens försöka träffa någon och vet ni vad? Jag lägger inte heller några större tankar på det för jag är nöjd med livet som det är just här och nu. Allt har sin tid och jag är inte så intresserad av att stressa på någonting”, skrev Mirka Norrström för ett halvår sen.

FOTO: Instagram, Christian Örnberg/Expressen/TT

Senaste nytt