Familjen annorlunda-Mirka Norrström om dolda kampen

Mirka Norrströms erkännande om dolda kampen: ”Varit tufft”

Livet som trettonbarnsmamma är inte alltid en enkel match.
Nu berättar Mirka Norrström om sin dolda kamp.
”Denna gång har det verkligen varit tufft. Jag kämpar på”, skriver Mirka på sin blogg.

Trettonbarns mamman Mirka Norrström, 47, blev ett känt ansikte i och med sin och familjens medverkan i realityserien Familjen Annorlunda. Där syntes hon själv och familjen som består av barnen KevinLinnéaJenniferBennySelinaVictorOliverAliceThorNellieÄlva, Lilja och David.

Men där tar familjen inte slut då Mirka även har tre bonusbarn EmmelieDaniel och Mikaela.

Mirka Norrström driver idag en av Sveriges största föräldrabloggar, där fansen följer henne flitigt och läser vad hon och familjen  har för sig om dagarna.

Men den senaste tiden verkar Mirka haft det rätt tufft.

Mirka Norrström från Familjen annorlunda

FOTO: TT

Mirkas tunga besked till läsarna

Mirka berättar på sin blogg att hon känner sig helt urlakad i kroppen, men även i själen. I hallen hemma är det total kaos, och har varit i flera veckor. Något som Mirka inte funnit någon ork över huvudtaget till att ta tag i och ordna med.

”Lättare att blunda för skiten. Medans ångesten över att inte ta tag i kaoset växte”, skriver Mirka på bloggen.

Trettonbarnsmamman berättar för läsarna att det den senaste tiden har varit mycket måsten för henne. Viktiga måsten som inte gått att blunda för.

”Så mycket tjat, så mycket av liksom allting sista tiden att jag har nästan drunknat i huvudet till slut”, fortsätter hon.

Men det här är inte första gången som Mirka hamnat i ett sådant här känsloläge, det har hänt flera gånger tidigare. Men då har hon kommit ur det ganska fort, dock inte denna gång.

”Denna gång har det verkligen varit tufft. Jag kämpar på, jag håller det jobbigaste inom mig”, skriver Mirka Norrström på bloggen.

Mirka Norrström galapremiär

Galapremiären av ””Marcus och Martinus – Tillsammans mot drömmen”” på biograf Rigoletto i Stockholm. FOTO: Karin Törnblom/TT

Därför håller Mirka problemen för sig själv

Orsaken till att hon håller det för sig själv är för att hon inte vill besvära andra med sina problem, som hon anser vara ”fjuttiga”. Mirka vet att hon inte borde tänka då, men hon erkänner att det är svårt för henne att göra sig sårbar för andra.

Trettonbarnsmamman har sitt egna lilla vis att kämpa sig ur – hon går promenader. Den senaste tiden, när problemen känts stora och många, har promenaderna blivit långa.

”Men det gör sakta men säkert gott för min själ”, avslutar Mirka.

FOTO: Instagram, Christian Örnberg/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!