Familjen annorlunda-Matilda Nikula oigenkännlig – chockar följarna

Efter Familjen Annorlunda-Matilda Nikula och Sami Nikulas skilsmässa valde ex-paret att fokusera på sig själv i form av att satsa på träningen och hälsa.
Matilda genomgick en stor förvandling och blev näst intill oigenkännlig.
Men där slutade inte förvandlingsresan!

I och med sin medverkan i TV4-programmet Familjen Annorlunda blev Matilda Nikula, 36, ett känt ansikte för svenska folket. Tv-tittarna fick följa hennes och den stora familjens resa i vardagen.

Tillsammans hade tillslut Matilda och ex-maken Sami Nikula, 47, tio barn. Några gemensamma och några från tidigare relationer.

Familjen Annorlunda Matilda Nikula förvandling

FOTO: TV4, Instagram

Matildas fokus på hälsa – efter uppbrottet

Men för snart två år sedan visade det sig att Matilda och Sami inte längre ville leva ett liv ihop. Orsaken bakom skilsmässan var att förhållandet tillslut mestadels handlade om deras barn. Detta ledde i sin tur till att de valde att gå skilda vägar och fokusera på sig själva.

Matilda la stort fokus på träning och hälsa, något hon även höll sina följare på Instagram uppdaterade om. Träningen resulterade till att TV4-mamman tappade en hel del vikt, men samtidigt passade hon även på att ändra frisyren!

Genom att gå från korthårig brunett till långhårig blondin gjorde Matilda näst intill oigenkännlig.

Hejarropen från följarna vällde in och Matilda fick ännu mer energi till att fortsätta sin spännande resa för en bättre hälsa.

Matilda Nikula

FOTO: Instagram

Men förvandlingen slutade inte där för Matilda.

En tid senare, för en del veckor sedan nu, valde hon nämligen att färga tillbaka håret till den mörkbruna nyans hon tidigare haft. Men längden, den behöll hon!

”Jag är så sjukt nöjd”, skrev Matilda och visade upp sitt nya hår på Instagram.

Fina orden från följarna

Matildas följare häpnade över TV4-mammans nya frilla, och fina kommentarer har fyllts intill bilden på håret.

”Supersnyggt”, skriver en person.

”VACKERT HÅR! Vad är hemligheten”, fyller en annan i.

”Är det ditt eget hår? Hur växer det så fort? Jättefint!”, undrar en tredje person i kommentarsfältet. Dock verkar Matilda hålla det för sig själv!

FOTO: TV4, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!