Familjen annorlunda-Carola om relationen till Mirka Norrström

Mirka Norrström och Carola Wetterholm blev båda två kända tv-mammor efter sin medverkan i Familjen Annorlunda.
Nu berättar Carola om relationen till Mirka idag – flera år efter att tv-kamerorna slocknat.

Carola Wetterholm blev ett känt ansikte efter sin medverkan i Familjen Annorlunda tillsammans med sina då åtta barn, Janelle,  Patricia, tvillingarna Robert och Corrinda, Novalie, Trixie, Lovelia och Jordan.

Men mycket har förändrats sedan dess. Hon fick efter programmet ytterligare ett barn, hon separerade från sin ex-man och hon har hunnit bli mormor till en liten pojk.

För Hänt berättar hon mer om hur livet ser ut idag.

– Jag bloggar ju, sen pluggar jag även några kurser, säger hon och förklarar vad det är hon studerar:

– Det är inom kreativt skrivande, mitt mål är att bli författare. Men det är ju svårt såklart, men det är en dröm. Man vet aldrig, säger hon.

Carola om relationen med Mirka Norrström

Efter programmet har Carola fått ta del av en hel del kommentarer från folk som tittat på programmet eller läst hennes blogg. Hon berättar att de mestadels är trevliga kommentarer – men att även hon fått elaka kommentarer och näthat.

– Det är mestadels stöttande meddelanden, men sen finns det några som vill ge något tjuvnyp. Någon gång när jag uttryckt någon åsikt har folk bland annat skrivit att de förstår att min ex-man lämnade mig genom att skriva saker som ”jag förstår att han lämnade dig om du är sådan där”. Det är inte ofta, men det händer. De flesta kommentarerna är snälla.

Något som kanske inte alla vet är att Carola redan innan programmet var god vän med Familjen Annorlunda-profilen Mirka Norrström, känd som ”Trettonbarns-mamman”. Hon berättar för Hänt att de lärde känna varandra redan 2001 via ett internetforum.

– Vi lärde kände varandra på nätet redan innan tv-programmet, det var i en grupp på föräldrarsajt som vi fann varandra. Det var redan 2001 och sedan des har vi haft kontakt.

Hon berättar vidare att de idag träffas så ofta de kan.

– Nu bor vi faktiskt i samma stad, så vi försöker träffas så ofta det bara går. Mirka en av mina bästa vänner, säger Carola.

FOTO: Foto: TT/Christian Örnberg/Karin Törnblom/TT

Senaste nytt