TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Familjebråket nära stoppa "Wahlgrens värld"

14 aug, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Det var på håret att succésåpan "Wahlgrens värld" blev av. Nu berättar Pernilla Wahlgren att relationen till Bianca Wahlgren Ingrosso höll på att sätta käppar i hjulet för realityserien om kändisfamiljen.
Annons

Artisten Pernilla Wahlgren, 49, har fått ett uppsving i populäritet i och med egna dokusåpan ”Wahlgrens värld”. Men att det blev en dokusåpa var en ren slump. I podcasten “Värvet” berättar Pernilla Wahlgren hur det gick till när de bestämde sig för att göra en realityserie och om relationen till dottern Bianca Wahlgren Ingrosso, 22.

Det hela började när ”Arga Snickaren”, Anders Öfvergård, 49, skulle besöka stjärnan och hennes familj. När programmet spelades in fick Pernilla Wahlgren en ordentlig överraskning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hade inte läst på ordentligt, jag trodde det var som ”room service” att de kommer hem och fixar iordning, berättar Pernilla Wahlgren i “Värvet”.

Pernilla förvarnade resten av familjen om inspelningen, men var helt oförberedd på det kommande kaoset.

– Jag hade ingen aning om att han skulle kliva in där och vara helt galen och skälla ut oss och öppna upp alla mina kaosrum som jag liksom dolt för att det ska se tjusigt ut i min perfekta värld, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Så jag fick panik efter det.

Bianca Wahlgren Ingrosso och Pernilla Wahlgren gör succé i "Wahlgrens värld".
Bianca Wahlgren Ingrosso och Pernilla Wahlgren gör succé i “Wahlgrens värld”.

Pernilla Wahlgren hoppades att programmet skulle sändas utan att det uppmärksammades allt för mycket. Men tvärtom fick de en enorm uppmärksamhet. När deras avsnitt av “Arga Snickaren” var sänt vällde beundrarbreven in. Produktionsbolag såg potentialen i familjen och hörde av sig med erbjudanden om att göra någon form av realityserie. Pernilla var till en början skeptisk, framför allt som hennes relation med dottern Bianca Wahlgren Ingrosso var skakig.

Annons

– Jag sa, ”det kommer inte gå” liksom. Jag och Bianca hade en väldigt stökig relation och jag kände att det där var så otroligt utelämnande och jobbigt, säger Pernilla.

Men efter några möten med produktionsbolaget ändrade hon sig.

– Det här är bara ren kärlek. De vill inte göra något för att förlöjliga mig eller oss i tv utan de tyckte uppriktigt att ni verkar vara en så himla skön familj, säger Pernilla Wahlgren.

Trots att Pernilla Wahlgren var så tveksam till att överhuvudtaget delta i såpan får ”Wahlgrens värld” en ny säsong i höst.

– Det känns jättekonstigt att visa upp sig så privat, men nu har jag redan gjort det så det är bara att åka på, säger Pernilla Wahlgren.

 

FOTO: IBL, Stella

Annons