TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fadde till attack mot Niclas Wahlgren: "Laila Bagge behöver en riktig man"

25 dec, 2014 
AvAnna Shimoda
Kändisdörrvakten Fadde Darwich tycker inte att Niclas Wahlgren är något att hänga i julgranen. "Laila Bagge behöver en riktig man."
Annons

Det var i november som Laila Bagge, 41, och Niclas Wahlgren, 49, meddelade att de skulle skilja sig. Någon som snabbt var på hugget var kändisdörrvakten Fadde Darwich, 48, som härom veckan publicerade ett inlägg på Facebook där han skrev att “Laila Bagge Wahlgren Darwich skulle klinga bra“. Men känslorna var uppenbarligen inte besvarade. På sin Instagram skrev Laila kort därefter: “A’int gonna happen”.

Fadde tycker att Laila behöver en riktig man. Foto: IBL
Fadde tycker att Laila behöver en riktig man. Foto: IBL

Men Fadde ger inte upp. Han tycker att det skulle vara en förträfflig matchning och passar samtidigt på att ge Niclas en känga.

– Laila behöver en riktig man. Någon med lite erfarenhet. Men hon verkar inte ha hittat rätt, och det har inte jag heller, så varför inte? Hon kan ju tänka igenom det lite först, men lite får hon skynda sig på, för det står andra i kö.  Jag förstår att hon går igenom en skilsmässa, men jag kan vara en stor tröst, säger han till Aftonbladet.

Annons

Han tycker att hennes resa till Maldiverna var onödig.

– Hon behöver inte åka så långt för att komma bort från allt. Hon kan bara åka till Södermalm, för där hittar hon mig, säger han till Aftonbladet.

Fadde med nya kärleken Josefin. Foto: Instagram
Fadde med nya kärleken Josefin. Foto: Instagram

Vad Faddes flickvän, strippan Josefin Hellstrand, tycker om hans utspel är oklart. Men vi kan ju bara gissa…

Läs mer om Niclas och Laila:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons