Det fick Fadde att bestämma sig: Därför lever jag ensam

Dörrvakten Fadde Darwich, 51, var under tidiga 2000-talet känd som “Kungen av Stureplan”. Med järnhand styrde han vilka som fick, och inte fick, komma in på nattklubben Spy Bar.

Vid sidan av jobbet betade han sig samtidigt igenom förhållande efter förhållande, man skulle kunna säga att han bytte flickvän nästan lika ofta som underkläder – då han i en tidigare intervju uppgett att han legat med 3000-4000 kvinnor.

Fadde har förutom de flyktiga relationerna även haft flertalet känd relationer och ringbyten genom åren. 2013 hade han varit förlovad tio gånger. Bland annat hade han ett stormigt av-och-på-förhållande med Linda Rosing (nu heter hon Thelenius, reds anm), men de hann aldrig till altaret innan de gick åt varsitt håll för gott. Efter henne har han varit tillsammans med flertalet kvinnor – men samtliga relationer har slutat i uppbrott.

Kvinnokarlen Fadde berättar nu i en intervju med Expressen att det livet är ett minne blott, istället lever han ensam och har ingen tanke på att ingå i en tvåsamhet.

– Det har varit dåligt med det faktiskt. Jag har tänkt att det är så skönt att vara singel ett tag. Sedan är det svårt att hitta den där som man vill leva med. Man har ju sina krav. I och med att jag på krogen måste det passa med det också.

– Jag är inte så intresserad av att gå in i ett förhållande som tar slut efter ett par veckor. Hade jag tänkt som jag gjorde förut hade jag haft ett förhållande men jag har stått emot det.

Det som istället är hans prioritet i livet är jobbet. Fortfarande som vakt, men nu i stadsdelen Södermalm. Och samtidigt har ett nytt problem dykt upp, exkärlekarnas döttrar.

– Förut på krogen skulle man släppa in tjejer man hade varit tillsammans med. Man var ju nervös för jag har varit ihop med så många tjejer. Och nu kommer priset, för nu för tiden ska jag släppa in var och varannan tjej vars mammor jag har varit ihop med.

– En gång var två tjejer på väg ut och då sa den ena “han har varit ihop med min mamma, hon sa att han hade svårt att få upp den”.

FOTO: Ibl