TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fadde Darwich om makabra upptäckten i bostaden

30 apr, 2020 
AvOla Lagerström
Fadde Darwich
Kändis-dörrvakten Fadde Darwich hade precis flyttat till ny bostad när han gjorde den makabra upptäckten.
Annons

Nu väljer Fadde att berätta om den extremt obehagliga händelsen. Obs: Varning för obehagliga detaljer.

Fadde Darwich är sveriges mest kända dörrvakt
Fadde Darwich som dörrvakt utanför Spy Bar i Stockholm när han var i farten som mest runt år 2000.

 

Att skaffa en ny bostad och att finna sig tillrätta i en ny miljö tar sin tid – allra helst om den nya bostaden bär på kusliga hemligheter. Det kan nattklubbskungen Fadde Darwich, 53, skriva under på. Fadde som alltid har en förmåga att hamna i händelsernas centrum slog nyligen ner sina bopålar i ett område i utkanten av kändistäta Enskede i Stockholm – och snart gjorde han en makaber upptäckt.

För Hänt avslöjar Fadde att alltsammans började med att han satt framför tv:n och tittade på ett avsnitt av TV3:s I huvudet på en mördare. Avsnittet handlade om en livstidsdömd mördare som slagit en gjutjärnspanna i huvudet på sin sambo. Därefter knivhögg han henne, styckade hennes kropp och tryckte in alla kroppsdelar i en garderob i sovrummet. Efter en tid dumpade han kroppsdelarna i en sjö utanför Södertälje.

Annons

Fadde Darwich om skrämmande upptäckten

När Fadde såg tv-programmet gick det upp för honom att hans nya bostad var den omskrivna styckmordslägenheten som visades i programmet.

– Vad är oddsen att du sitter och tittar på en dokumentär, känner igen dig i omgivningarna utanför och inser att det är just där du bor? frågar sig Fadde.

Lite längre fram i dokumentären visades garderoben där mördaren hade förvarat sin sambos kroppsdelar.

– Jag stoppade bildsekvensen, fotade av den och förstorade sedan upp bilden i min telefon. Samma märken som syntes på bilden, samma märken hittade jag i min garderob, berättar Fadde som av naturliga skäl kände ett stort obehag.

Efteråt pratade han med en av sina grannar som bekräftade att mördaren bott just där. Fadde berättar att han undviker att tänka på traumat och att han trivs i området. Han fokuserar på annat än mord och ond bråd död och ligger just nu i startgroparna för en ny innekrog.

 

Foto: TT

Annons