Fadde Darwich är singel – igen: "Jag vill hitta en flickvän fortast möjligt"

Fadde Darwich är singel – igen. Men han har inte tappat tron på kärleken. "Det skulle kännas perfekt att inleda våren med en härlig kärlek."

Tidigare i vintras kunde Hänt Extra avslöja att kändisvakten Fadde Darwich, 48, funnit lyckan i strippan Josefin Hellstrand, 26, dotter till folkkäre artisten Staffan Hellstrand, 58. Efter ofattbara elva brutna förlovningar andades Fadde äntligen framtidstro.

– Jag brukar skynda in i nya förhållanden, men den här gången har det verkligen fått ta tid. Jag har fan dejtat Josefin i över en månad. Det är ett bra tecken, resonerade Fadde.

Men underbart är som bekant kort och Hänt Extra kan nu avslöja att förhållandet mellan Fadde och Josefin är historia.

Fadde är ensam igen. Foto: IBL

Fadde är ensam igen. Foto: IBL

– Det rann ut i sanden. Vi slutade höra av oss till varandra. Vi var helt enkelt inte menade för varandra, förklarar Fadde som separationen till trots inte tappat tron på kärleken.

För Hänt Extra berättar han att han vill skaffa ny flickvän fortast möjligt.

– Den här gången vill jag inte ha en veckodam utan någon som jag kan dela mitt liv med. Jag hoppas på en blinddejt. Det skulle kännas perfekt att inleda våren med en härlig kärlek, säger 48-årige Fadde som efterlyser en kärleksfull kvinna i åldern 25 till 35 år.

– Förut ville jag bara ha blondiner. Det är inte längre ett krav. Jag är öppen för brunetter också. Jag är desperat!

Faddes mamma Vergil Darwich, 72, vill inget hellre än att Fadde ska finna den stora kärleken, men hon ifrågasätter sonens iver i sökandet:

– Han måste sluta fria. Jag säger att han ska vänta. Prova ett eller två år och sen förlova sig. Han hinner inte känna efter annars. Han tycker om alla kvinnor och sen ändrar han sig, har Vergil tidigare konstaterat i tidningen Extra.

Av Ola Lagerström

Andra läser också:

Fadde har siktet inställt: ”Jag drömmer om att förföra prinsessan Madeleine”

Zara Larssons hyllade bröstinlägg – slår tillbaka mot hatarna

Renée Nyberg: ”David fick bo i källaren och inte träffa barnen”

SENASTE NYTT!