LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fabian rasar över bortklippta scenerna i Robinson: ”De tog inte med...”

30 mar, 2023 
ANNA BROLIN, FABIAN ROBINSON 2023
Svenska kändisar är alltid ett hett samtalsämne. Nu har Anna Brolin och Pernilla Wahlgren kommit på tal i Robinson – men samtalen har klippts bort.
Nu bryter Robinson-Fabian tystnaden om saken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävlingBrand logo
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävling

Vårens säsong av Robinson 2023 är äntligen igång och för många svenskar runt om i landet är det ett riktigt vårtecken när just Robinson drar igång.

I vanlig ordning är det en salig blandning av deltagare som ställer upp. I årets säsong får vi se alltifrån hamnarbetare till dataspecialister och fiskodlare. Nytt för i år är att lagen delats upp baserat på deltagarnas ålder. Lag nord består av det "äldre" gänget och i Lag syd hittar vi de "yngre".

En person som redan fångat tittarnas uppmärksamhet är Fabian Turkaij, 56. Redan i första avsnittet drog han ett skämt om Neill Armstrong och visade vilken citat-maskin han är.

Robinson-Fabian om samtalen som klipptes bort

När Hänt når honom berättar han om några andra skämt som han gärna drog för gruppen, men detta är något som TV4 inte tagit med i avsnitten.

– Ikväll börjar jag ju agera mer. Men saken är ju den att jag har ju pratat om mycket andra saker som de har klippt bort, säger Fabian till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag och Dennis bland annat har pratat damer. Vi har pratat mycket om det, det är det enda vi pratat om i princip men vi blev tillsagda varje gång.

Vad menar du? Har ni pratat om kärleksproblem?

– Nej nej! Snarare kärleksmöjligheter, säger Fabian och skrattar.

– Det har ju varit roliga grejer men så är det ju alltid någon som stör sig. Men nio av tio tyckte att vi var väldigt kul. Men det är verkligen nolltolerans, att man inte får vara rolig om kärlek, fortsätter han.

Orden om Anna Brolin och Pernilla Wahlgren

Damerna i fråga ska ha varit svenska kändiskvinnor. Bland annat har Fabian och Dennis pratat om Anna Brolin, 42, och Pernilla Wahlgren, 55. Men detta kom alltså aldrig med.

– Nej vi var inte elaka, vi pratade inte om tjejerna i laget. Det var ju inte så att vi mobbade eller trakasserade, utan det var mer om kändisar. Jag kunde exempelvis nämna Pernilla Wahlgren eller Anna Brolin och säga att "vafan nu är det dags för dem att träffa en snygg äldre man som mig, och inte någon medelmåtta". Typ sådana grejer, förklarar Fabian.

Han menar att skämten aldrig var något illa om kändisarna, snarare att han drev på sin egen bekostnad.

– Jag menar så länge du pratar om kända, väldigt kända, offentliga personer och inte är elak utan vi skojar, som jag gjorde när jag utger mig själv för att vara den snyggaste 55+ gubben, säger han och tillägger:

– Men typ sådana skämt gjorde jag.

Anna Brolin är aktuell som programledare i Farmen – ett program som hon lett de senaste åren. Hon är även programledare för Efter fem.

FOTO: TV4

Annons