LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fabian Thingwalls stora kärlekslycka – efter ryktena i Robinson

27 maj, 2020 
Fabian Thingwall om Ragnar.
Mycket har hänt i Fabian Thingwalls liv sedan inspelningarna på Fiji av Robinson 2020.
För Hänt avslöjar han nu att han funnit kärleken – i en person som redan fanns i hans tankar under programmets gång.
– Vi tog en fika och lärde känna varandra från grunden, säger Fabian.
Annons
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020Brand logo
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020

Fabian Thingwall, 35, är läkaren från Stockholm som gjorde succé i Robinson 2020. Till en början tillhörde han lag syd men när sammanslagningen i programmet kom syntes han flitigt umgås med lag nord-medlemmen Ragnar Westberg Martinez, 21. Fabian tog sig hela vägen till örådet som skedde, precis innan finalveckan drog igång. Idag har han fortsatt kontakt med flera av deltagarna – bland annat Ragnar.

Nya kärleksbeskedet efter programmet

När Hänt når Fabian efter att det sista avsnittet av programmet sänts visar det sig att mycket har skett sedan inspelningarna på Fiji. Fabians relationsstatus har nämligen ändrats men den stora kärleken fanns faktiskt i hans liv redan under tiden på Robinson.

– Jag var singel när jag klev in i Robinson men jag dejtade killen som jag nu är tillsammans med. Men vi var absolut inte officiella när jag klev in i programmet, säger Fabian och fortsätter:

– Vi träffades på Grindr, det som Ragnar pratar om i programmet. Den appen, som folk verkar känna till nu. Vi tog en fika och lärde känna varandra från grunden. Vi sågs inte för att, “ha andra relationer”, som man brukar göra från den appen. Vi klickade och vi lärde känna varandra.

Annons

Pojkvännen vill inte gå ut med sitt förnamn men Fabian ger ändå en liten hint om delar av kärlekens namn.

– Han heter Lamborghini i efternamn, vilket är lite roligt, säger Fabian.

”Han liknar Carl Philip”

Paret hade som sagt redan setts innan Fabian begav sig till Fiji. Men kanske var det just tiden på ön som var exakt det som Fabian behövde för att veta vad han ville, när han väl kom tillbaka hem till Sverige.

– Han ställde mig mot väggen innan jul och sa det att är vi tillsammans. Och då kröp jag till korset och sa väl att det är vi. Jag är speciell på det, det går långsamt för mig, jag gillar inte att benämna saker och ting, det skapar någon oro.

Kärleken flödar nu och inte nog med att killen som fångat Fabians hjärta har ett häftigt efternamn – så liknar han dessutom den svenske prinsen menar Fabian.

– Han är från Italien och har bott i Sverige i sju år. Jättesnäll och trevlig! Jag sa det i en annan intervju, när de frågade vem han är lik, att han liknar Carl Philip, säger Fabian och skrattar.

Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i RobinsonBrand logo
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i Robinson
Fabian Thingwall
Foto: Privat

FOTO: TV4/Privat

Annons