Fabian Thingwall om relationen med Ragnar efter Robinson

Fabian Thingwall om Ragnar.

Fabian Thingwall och Ragnar Westberg Martinez blev nära vänner under sin tid i Robinson . Nu berättar Fabian hur deras relation ser ut idag.

För några veckor sedan gick finalen av Robinson av stapeln på TV4. Det blev ett spännande sista avsnitt där kocken Michael Björklund, från Åland, slutligen stod som vinnare. De övriga deltagarna fick ett äventyr att minnas för livet efter tio veckor på ön i Fiji. Många fick också vänner för livet.

Priya Svang, Fabian Thingwall och Ragnar Westberg Martinez i Robinson 2020.

Ragnar med Priya och Fabian under Robinson.

Fabian Thingwall, 35, och Ragnar Westberg Martinez , 22, fick under sin tid på Robinson-ön bra kontakt. Många av tv-tittarna började undra om det pågick en flirt mellan Ragnar och Fabian. I efterhand har de berättat att så inte var fallet – men de blev nära vänner.

– Vi lärde känna varandra på ett djupare plan och har alltid varit väldigt öppna med varandra. Han var min trygga punkt och jag räknar med att han alltid kommer att finnas där som en vän. Men han är inte alls den typen jag faller för, har Ragnar sagt till Hänt.

Mindre kontakt än tidigare

Nu, en tid efter att finalen av Robinson visats på tv, berättar Fabian Thingwall för Hänt att deltagarna har mindre kontakt med varandra än tidigare.

– Det är så speciellt, för det är så att vi inte har så mycket kontakt med varandra allihopa. Men det är väl så, att det går en period när det blir tystare och man reflekterar, säger Fabian Thingwall till Hänt.

Fabian Thingwall i Robinson 2020

Fabian Thingwall. FOTO: TV4

Men gänget från Robinson 2020 planerar nu en återträff på Gotland i augusti. Fabian är sugen på att resa dit, vilket också Ragnar funderar på att göra.

De båda hade tät kontakt efter inspelningen av Robinson. Men på senare tid har de hörts allt mindre.

– Vi har kontakt men inte lika mycket som förut. Men vi hörs lite då och då. Han är en sådan personer som jag känner från programmet som man känner att man kan höra av sig till. Sedan finns det kanske dem som man inte hör av sig till, säger Fabian Thingwall till Hänt.

FOTO: TV4