LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Exklusivt för Hänt: Se trailern för Paradise Hotel 2018 här

07 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Snart har Paradise hotel premiär, men Hänt kan redan nu ge er den första glimten från den nya säsongen. Programledaren Malin Gramer avslöjar även att det är tjejernas år i år. ”Det är verkligen girl power”, säger hon.
Annons

Det är snart dags för en ny säsong av den populära dokusåpan Paradise hotel. Den tredje september får tittarna äntligen se de nya deltagarna göra entré på hotellet i Mexiko. Som vanligt utlovas intriger, kärlek, spel och pakter, men det finns en sak som är speciellt för årets säsong.

– Det är verkligen girl power i år, det är de som styr och ställer och de får makten redan första veckan, avslöjar programledaren Malin Gramer, 40.

Hon leder programmet för sjätte säsongen. Att det är så populärt tror hon beror på att många behöver en verklighetsflykt under grå och regniga höstdagar hemma i Sverige. Det spelas in i Mexiko, hotellet är lyxigt, vattnet är turkost och festerna är vilda. Malin berättar också att det kommer bli en hel del kärleksdrama i årets säsong.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är många som offrar sig för varandra i programmet vilket är ganska speciellt, men väldigt roligt.

Att det är tjejernas år i år är det ingen tvekan om enligt Malin. Men det betyder inte att de står enade genom hela programmet.

Annons

– Just bland tjejerna är det så att man blir ju superbästisar. Men om då dyker upp någon från ens förflutna i programmet, då känner de sig inte så säkra längre de som man har varit bästis med innan. Även om man känner sig trygg med personen, så blir det så att så fort det kommer in någon som faktiskt betyder något från riktiga livet då är man helt plötsligt jäkligt osäker, även om man tror att man är bästa polare, säger hon.

Snart ska årets deltagare avslöjas, och behöver vi säga att vi längtar?!

Paradise hotel har premiär den tredje september på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se trailern för Paradise hotel 2018 här:

FOTO: IBL, TV3

Annons