TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ex-pojkvännens oväntade reaktion på Sigrids relation med Samir

09 feb, 2018 
Petter Egnefors är Sigrid Bernsons ex-pojkvän, och när Bianca Ingrosso gästar hans program ”Över bordet” inser hon chockat det. Han reaktion efter det är aningen oväntad.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, och hennes podcast-kollega och vän Alice Stenlöf, 21, gästar det senaste programmet av ”Över bordet” med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors. Efter en diskussion om ”Let’s Dance” och allt vad som händer bakom kulisserna inser Bianca en sak. Att Petter Egnefors var tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson, 29, som tävlade i programmet med Biancas bror Benjamin Ingrosso, 20, år 2014.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du är alltså Sigrids ex?!, utbrister Bianca i programmet och fortsätter:

– Och nu är hon tillsamman med Samir… oh.. aj.

Eftersom att Bianca befann sig i ”Let’s Dance”-studion varje fredag för att heja på sin bror och Petter lika så när det gällde Sigrid, så stötte de på varandra flertalet gånger. Sigrid är idag tillsammans med Samir Badran, 27, som hon dansade med i programmet i våras, och Sigrids ex-pojkvän blir aningen obekväm efter Biancas upptäkt.

– Ja, svarar han obekvämt och skojar sedan om att Samir och Sigrid ska gästa samma program veckan där på.

Se programmet här:

Foto: IBL, Youtube

Annons