TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ex on the beach-Sara: Därför höll jag och Pontus relationen hemlig

12 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Ex on the beach-Sara Gustafsson om varför hon och Pontus Brodin höll förhållandet hemligt.
Sara Gustafsson och Pontus Brodin träffade varandra i Ex on the beach och föll för varandra direkt. Det dröjde däremot länge innan de berättade öppet om sina känslor. Efter följarnas frågor svarar nu Sara på varför de valde att hålla relationen hemlig.
Annons
Tittarnas kritik mot Sara efter hårda orden i Ex on the Beach: ”Mobbning”Brand logo
Tittarnas kritik mot Sara efter hårda orden i Ex on the Beach: ”Mobbning”

Det sa bara klick mellan Sara Gustafsson och Pontus Brodin när de möttes under inspelningarna av Ex on the beach. I programmet visade de redan under första avsnittet att de hade ett gott öga för varandra, vilket snabbt ledde till spekulationer hos tittarna. Kunde det vara så att Sara och Pontus hade starka känslor för varandra även utanför tv-kamerorna?

Redan under pressträffen inför säsongsstarten avslöjade Pontus Brodin att han hittade kärleken under inspelningarna. Men att bli kär i programmet var inte vad han hade förväntat sig, förklarade han för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kom med förväntningarna om att jag skulle träffa ett gäng dårar, bara typ hata på folk. Jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och att festa nästan varje kväll, det hade jag inte heller tänkt mig, sa Pontus till Hänt och fortsatte:

– Det har varit långt över förväntan, det har varit så mycket bättre än vad jag trodde.

Annons

”Klickade redan första kvällen”

Under tiden som Ex on the beach sändes på tv kunde Sara Gustafsson avslöja att även hon hittade kärleken i en av de andra deltagarna. I en intervju med Expressen förklarade hon att tv-tittarna med lätthet skulle kunna lista ut vem som var hennes nya kärlek.

– Man kommer förstå vem det är, vi klickade redan första kvällen, sa Sara Gustafsson till tidningen utan att avslöja vem hon pratade om.

Efter de bådas ord började det återigen spekuleras vilt om att det var just Sara och Pontus som blivit kära i varandra. Det dröjde dock en längre tid innan Sara och Pontus gick ut öppet med relationen.

Därför var Sara och Pontus tysta om relationen

I en frågestund på Instagram story har Sara Gustafsson nu fått frågan om varför de valde att hemlighålla sin kärlek.

”Varför höll du och Pontus tyst om ert förhållande då alla visste att ni var tillsammans?”, skriver en följare.

Och Sara svarar:

Annons

”Jag tänker inte ’gå ut’ med något bara för människor skriver till mig och säger att de vet att jag har en kille. Jag är inte ihop med Pontus för att behaga någon annan. Jag tar saker i min takt och lägger ut det jag vill och känner mig redo för på mina sociala medier”.

Numera är Sara Gustafsson och Pontus Brodin öppna med sitt förhållande och syns flitigt i varandras sociala medier. I slutet av maj delade de båda samma bild på sina respektive Instagram-konton. En bild där de kysser varandra på en brygga.

”Behöver nog inte skriva så mycket”, skrev Pontus till bilden följt av ett rött hjärta.

”Trodde inte såhär bra & omtänksamma killar fanns”, skrev Sara Gustafsson i sitt inlägg.

FOTO: Dplay

Annons