LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ex on the beach-Julia Markham i panik efter skönhetsoperationen

30 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Julia Markham efter skönhetsoperationen i Turkiet.
I maj åkte Ex on the beach-profilen Julia Markham till Turkiet för att genomföra en operation. I det nya avsnittet av Ex and the city på Dplay, får tittarna följa med när Julia är på väg hem till Sverige igen direkt efter skönhetsoperationen – och flygresan visade sig vara en mardröm.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

När Julia Markham, 23, medverkade i Dplays Ex on the beach tidigare i år tändes det gnistor mellan henne och Niklas Åkerlund, 25. Realityprofilerna fortsatte att ses även efter inspelningarna men de var tydliga med att de inte var tillsammans, utan dejtade. Trots att det dröjde länge innan paret satte en etikett på relationen har det varit uppenbart att Julia och Niklas har väldigt starka känslor för varandra.

Nu är båda två aktuella i Dplays nya program vid namn Ex and the city, där tittarna kan följa tidigare Ex on the beach-profiler i deras vardag hemma i Sverige.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I det senaste avsnittet som är inspelat i mitten på maj återförenas Julia och Niklas igen efter en vecka i från varandra. Julia Markham har då varit i Turkiet där hon låtit utföra en så kallad Brazilian butt lift, BBL, vilket är ett skönhetsingrepp där man förstorar eller förändrar rumpans form med hjälp av sitt eget kroppsfett.

Annons

Hon filmar sig själv efter operationen där en uppsvullen Julia på liggande mage syns.

– Om man ligger på rumpan förstörs fettcellerna och dör typ, så jag ska ligga på mage i typ en månads tid, säger Julia Markham i Ex and the city.

Senare förklarar hon att operationen ändå gick bra, men hon är glad att hon inte behöver göra den igen.

– Operationen gick skitbra. Det känns jätteskönt att ha gjort den här skiten och nu behöver jag aldrig göra den operationen igen.

Julia Markham efter skönhetsoperationen i Turkiet.

Julia Markham: ”Jätteont”

Hemma i Sverige finns en förväntansfull Niklas. Han har köpt en stor blombukett till sin kärlek som han tar med sig för att möta upp Julia på Arlanda.

–Jag har längtat efter den här dagen oerhört mycket. Den här veckan har känts som att den har varit tre veckor, säger Niklas Åkerlund.

Annons

När de äntligen möter varandra ser båda superlyckliga ut och Julia kallar Niklas för sin pojkvän när hon beskriver den glada känslan av att träffa honom igen.

– Jag bara kände massor känslor, jag blev så himla varm i kroppen. När jag kollade på honom kände jag bara shit, han är så himla snygg och han är min pojkvän, herregud, säger Julia.

”All belastning på rumpan”

Trots att hon är glad när hon är framme i Sverige, avslöjar Julia att den sex timmar långa flygresan varit allt annat än drömmig – hon nära på att bryta mot läkarnas order.

– Det har gjort jätte, jätte, jätteont. Jag sov hela flygresan hem för att jag var helt slut. Men jag fick jätteångest över att jag hade somnat för att tydligen då, hade jag sjunkit ner från min sittkudde och lagt all belastning på rumpan och det ska man absolut inte göra, säger Julia.

Även hemma i Sverige måste Julia Markham fortsätta att vara försiktig. Under flera veckor var hon tvungen att ha på sig en korsett som gick ner över rumpan samt använda en sittdyna.

– Den dynan ska jag ha att sitta på i sex veckor, jag ska ha korsetten i sex veckor, jag ska sova på mage i sex veckor. Så själva processen till slutresultat är ju lång.

Ex and the city sänds på söndagar på Dplay.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram, Dplay

Annons