LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ludvig Taningers ord om nya flickvännen – efter mötet i tv

06 nov, 2019 
Ex on the beach-profilen Ludvig Taningers kärlekslycka – efter mötet i tv
Han är en erfaren Ex on the beach-profil – men kärleken hittade han i ett annat tv-program.
Nu berättar Ludvig Taninger om sin flickvän Mika.
– Det är en skitfin tjej verkligen, säger han till Hänt.
Annons

Videon kunde inte hittas

I årets säsong av Ex on the beach ser vi bland annat tv-profilen Ludvig Taninger, 26, som varit med i programmet två gånger innan. När Hänt träffar Ludvig berättar han om varför han tackade ja till höstens säsong.

– De har varit väldigt mycket arbete hemma med mina affärer så jag kände bara att jag måste ha någon semester. Därför tackade jag ja till att medverka igen. Men tro mig, det var allt annat än en semester. Det var så psykiskt påfrestande. Att leva i ett hus med folk du inte gillar och så trampar man varandra på tårarna hela tiden. Det är tufft, säger han och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men summan av kardemumman är denna säsong riktigt bra alltså.

Han berättar att det inte uppstod någon romans för honom under inspelningen.

– Denna säsong så lämnade jag mina känslor hemma. Visst det är lite flörtande här och där. Men jag hittade ingen kärlek i huset.

Men utanför huset?

– Ja, idag har jag en kärlek. Jag är inte singel. Det kan hända att ni får se mig i ett annat program under samma sändningstid som Ex on the Beach.

Annons

Ludvig Taninger berättar att han blev tillsammans med sin kärlek Mika, 21, efter att de medverkat i ett dejtingprogram som börjar i november.

– Det här programmet kommer att släppas i november och gå parallellt med Ex on the Beach. Efter det här tv-programmet blev vi tillsammans det kan jag säga.

”Mamman till mina barn”

På frågan om vad han kan berätta om sin Mika förklarar han att hon inte är en offentlig person – och att hon är helt underbar.

– Det är en helt fantastisk människa. Det är mamman till mina barn. Vi har känt varandra i typ tre år innan vi blev tillsammans. Det är en skitfin tjej verkligen.

Bor ni tillsammans idag?

– Ja, idag bor vi i Helsingborg.

Han kan inte berätta mer om programmet de kommer att synas i tillsammans då det ännu inte är officiellt.

– Det är inget nytt program. Det är relativt nytt men första gången som det här händer, att jag är med i något annat program samtidigt fast på en annan tv-kanal.

Det är ett dejtingprogram?

– Ja det är det.

Något likt ”Hemliga beundrare?”

– Kan vara, kanske inte. Men ja, något sådant, säger han.

Ex on the beach sänds på Dplay.

FOTO: Discovery, Instagram

Annons