LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ex on the beach-deltagarnas kritik mot Jasse reagerar

16 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Jasmine ”Jasse” Gustafsson och deltagarna i Ex on the beach 2019.
Jasmine ”Jasse” Gustafsson har under våren gett sina åsikter på den senaste säsongen av Ex on the beach genom sitt reaktionsprogram Jasse reagerar. I podcasten Vad har Hänt? berättar hon om den kritik hon fått från årets Ex on the beach-deltagare.
Annons
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”Brand logo
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”

Dokusåpadrottningen Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 25, har deltagit i Dplays realityserie Ex on the beach två gånger. Senaste gången hon syntes i programmet var förra året och realityprofilen blev genom sin medverkan känd som någon som skapade mycket drama och kaos.

Idag är hon influenser och driver en populär Youtube-kanal. Där har hon under flera säsonger gjort programmet Jasse reagerar, vilket är videos där hon helt enkelt reagerar på händelser i avsnitten av Ex on the beach.

Nu har vårens säsong av programmet lidit mot sitt slut och i podcasten Vad har Hänt? beskriver Jasse hur hon ser på den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är faktiskt nästan lika psykiskt utmattad som deltagarna när de checkar ut från huset. Och då menar jag för att jag har fått min dagliga dos av drama, säger Jasmine Gustafsson.

Realitystjärnan menar att hon gärna velat se mer av vad som hände under dagarna, när alla är vänner med varandra.

– Så vet jag att det är när man är där. När vi dricker så hatar vi varandra men dagen efter så älskar alla varandra. Jag tycker att det bjöds lite för mycket på fest och drama. Jag hade velat se lite mer dejter, lite mer go stämning, säger Jasse i podcasten.

Annons

Under senaste säsongens gång har hon aldrig varit avundsjuk på att inte vara med i programmet själv.

– Jag vet inte ens hur jag hade varit i en sådan grupp längre. För att jag kan också drämma till och bli arg och sådant, men jag hade aldrig pallat vara i så mycket bråk tror jag, säger Jasse.

Har slutat följa på sociala medier

Det här är första gången som Jasse reagerar har funnits på Dplay och inte bara på den egna Youtube-kanalen. Det har då blivit lättare att ge ärliga åsikter om programmet, eftersom hon själv inte varit med i Ex on the beach den här säsongen.

– När jag hade den på min Youtube-kanal ibland, då var jag ju själv med i den säsongen som jag gjorde förra året, Allstars-varianten. Då blev det lite svårare att vara den här ofiltrerade för då vill man ju inte trampa någon på tårna. Plus att jag ville få dit mina gäster, säger Jasse och skrattar.

Hon fortsätter:

– Men nu när den ligger ute på Dplay och jag inte känner de här människorna, då känns det skönt då kunde jag äntligen dra fram den stora sågen igen.

Annons

Har du hört något från deltagarna som du sågat i vårens säsong?

– Ja, det har jag. Det är väl en del av dem som blivit lite… jag har hört lite, någon har avföljt mig, erkänner Jasse.

Samtidigt har hon varit tydlig med att det hon säger i sitt reaktionsprogram, handlar också om att skapa underhållning.

– Jag kan inte sitta då och bara ”nej, men gud allt är frid och fröjd och ni beter er så himla bra”, när de faktiskt inte gör det. Och jag är likadan. Betedde jag mig illa så sitter jag och sågar mig själv, säger Jasse.

Men Youtube-stjärnan förstår reaktionerna från deltagarna som hon pratat om.

– När man är ny i tv, jag vet själv hur det var. Man tar åt sig av allt som människor säger. För det är inte normalt att bli kritiserad av människor när man inte har varit offentlig innan. Jag tror att det är no hard feelings, säger Jasse.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Dplay

Annons